آموزش تصویری آشپزی
به سایت ما خوش آمدید
کرم ژله ی میوه ای 1
مواد لازم شیر 2/5 پیمانه
زرده تخم مرغ 3 عدد
شکر نصف پیمانه
وانیل یک چهارم قاشق چای خوری
پودر ژلاتین 2/5 قاشق غذا خوری
آب سرد نصف لیوان 
خامه 150 گرم
پودر ژله آلوورا 1 بسته
قالب فلزی میان تهی
سیب 1 عدد
دانه انار 1 لیوان
کیوی خرد شده 2 عدد (کیوی رو بعد از خرد کردن با 1 فنجان آب و 2 قاشق شکر مخلوط کنید و 5 دقیقه بجوشانید . کیوی بعد از پخته شده کمرنگ در صورت تمایل می تونید کمی رنگ سبز اضافه کنید تا خوشرنگ تر بشه ) اگر این کار رو انجام ندید کیوی اجازه نمیده ژله ببنده

پودر ژلاتین رو داخل نصف لیوان آب سرد حل کنید . اینجا میتونید 2 تا کار انجام بدید. 
    1- ژلاتینی که در آب حل کردید رو 20 ثانیه در مایکروفر قرار بدید
    2- ژلاتینی که در آب حل کردید 2 دقیقه روی بخار آب قرار بدید 

شیر رو بذارید روی گاز تا داغ بشه (نیازی نیست که بجوشه فقط باید داغ بشه)
وانیل و شکر رو به زرده ها اضافه کنید و 5 دقیقه با همزن بزنید تا کاملا روشن و کشدار بشه 
شیر که داغ شد زرده های تخم مرغ رو در حال هم زدن داخش بریزید و سریع هم بزنید . باید خیلی سریع انجام بدید تا زرده ها توی شیر نبنده 
زیر گاز کم باشه چند دقیقه دیگه هم در حال هم زدن روی گاز بمونه (دقت کنید که شیر اصلا نباید بجوشه)و سپس زیر گاز رو خاموش کنید 
ژلاتین حل شده رو که هنوز گرمه داخل شیر بریزید و اجازه بدید شیر کاملا خنک بشه
خامه رو قبل از مصرف چند دقیقه ای با همزن بزنید 
وقتی شیر کاملا سرد شد خامه رو بهش اضافه کنید سپس مواد رو داخل قالب بریزید و 2 ساعت داخل یخچال قرار بدید تا کاملا ببنده
ژله آلوورا رو با 1/5 لیوان آب جوش مخلوط کنید و اجازه بدید کاملا سرد بشه (بیرون از یخچال)

کرم ژله ی میوه ای 2
کرم رو به 8 قسمت مساوی تقسیم کنید و یکی در میان با استفاده از دست کرم ها رو خارج کنید (کار سختی نیست و خیلی راحت از جاشون کنده میشن و میان بیرون)
مراقب باشید اون قسمت هایی که خارج نمیشن از دیواره جدا نشن و اگر جدا شدن کمی از ژله آلوورا روشین بریزید و چند دقیقه بذارید داخل فریزر تا ببنده 

با دستمال کاغذی قسمت های خالی شده قالب رو تمیز کنید و با میوه های دلخواه پر کنید و ژله آلوورا رو روی میوه ها بریزید و بذارید داخل یخچال
اون قسمت هایی از کرم که از ظرف خارج کردید رو بذارید روی بخار آب تا آب بشه 
بعد از اینکه ژله آلوورایی که روی میوه ها ریختید خودش رو گرفت کرم های ذوب شده رو بریزید روش
تا اینجا شما یه کرم ژله میوه ای دارید 
اگر بخواهید مثل کزم ژله من زیرش هم میوه ای بشه باید به جای یه بسته ژله آلوورا از دو بسته استفاده کنید
بعد از اینکه کرم مرحله آخر بست میوه های دلخواهتون رو روی کرم ها بریزید و نصف ژله آلوورا که کاملا خنک شده رو روش بریزید و بذارید یخچال تا خودش رو کاملا ببنده سپس مابقی ژله آلوورا روی اخرین لایه بریزید و مجدد بذارید توی یخچال 


یه کم مراحل به نظر طولانی میاد ولی خیلی زود آماده میشه و آسونه و البته خیلی شیک 
بهتون قول میدم اگه این دسر رو سر میز مهمونیتون بذارید از اول تا آخر باید به بقیه درست کردنش رو یاد بدید 





نوع مطلب : دسر، 
برچسب ها : دسر، ژله، کرم، کرم ژله، کرم ژله دو رنگ، کرم ژله میوه ای،
لینک های مرتبط :

سه شنبه 5 آذر 1392
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.


درباره وبلاگ


من آشپزی رو دوست دارم

مدیر وبلاگ : f m
اینستاگرام
نویسندگان
صفحات جانبی
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
فرم درخواست تبلیغات
نام شرکت
آدرس ایمیل
امکانات دیگر
------------- ----------
کلیه حقوق این وبلاگ برای آموزش تصویری آشپزی محفوظ است
شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Website Traffic | Buy Targeted Website Traffic