تبلیغات
آموزش تصویری آشپزی - پاپریکا
آموزش تصویری آشپزی
به سایت ما خوش آمدید
پاپریکا تا حالا براتون پیش اومده توی دستور غذایی یه چیزی نوشته باشه بعد شما ندونید اون چیه بعد کلا اون دستور رو بیخیال بشید و بگید من موادش رو ندارم 
ای پاپریکای خوشرنگ و خوش عطر یکی از همون مواردیه که شاید برای خیلی ها یه چیز عجیب به نظر بیاد. 
خوب حالا شاید بعد از اینکه فهمیدید پاپریکا چیه دیگه سریع از اسمای عجیب غریب فرار نکنید و برید دنبالشون تا ببینید چی هستن . شاید اونا هم مثل پاپریکا فقط اسمشون سخت باشه 


برا درست کردن پاپریکا شما فقط به یه فر یه ورق فویل و چند تا دونه فلفل دلمه ای قرمز نیاز دارید همیــــــــــــــــــن!!!

فر رو با دمای 130 درجه یا کمتر روشن کنید 
فلفل دلمه ای هاتون رو به صورت حلقه های باریک برش بزنید 
توی سینی فر رو یه ورق فویل بندازید 
فلفل دلمه ای ها رو روی توری فر بچینید 
سینی و فر رو توی فر زیر توری قرار بدید تا آب فلفل ها روی فویل بریزه 
فلفل ها رو به مدت 3 ساعت (یه کم کمتر بیشتر) در فر قرار بدید. تا زمانی که وقتی فلفل ها رو توی دستتون می گیرید خشک و شکننده باشن 
حالا اونا رو توی آسیاب برقی بریزید و پودرشون کنید 

اگر دوست دارید پاپریکای تند نری داسته باشید از دانه های سفید پاپریکا استفاده کنید ولی اگر نریزید پاپریکای خوشرنگ تر و خوشمزه تری دارید

امیدوارم یه عالمه غذای خوشمزه باهاش درست کنید 





نوع مطلب : مواد اولیه/فریز، 
برچسب ها : پاپریکا، ادویه، فلفل قرمز،
لینک های مرتبط :

سه شنبه 5 آذر 1392
شنبه 12 اردیبهشت 1394 11:06 ب.ظ
مررررررسی
f m

 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.


درباره وبلاگ


من آشپزی رو دوست دارم

مدیر وبلاگ : f m
اینستاگرام
نویسندگان
صفحات جانبی
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
فرم درخواست تبلیغات
نام شرکت
آدرس ایمیل
امکانات دیگر
------------- ----------
کلیه حقوق این وبلاگ برای آموزش تصویری آشپزی محفوظ است