آموزش تصویری آشپزی
به سایت ما خوش آمدید
پنکیک 1
مواد لازم 

 

آرد 150 گرم یا یک و نیم پیمانه

شکر5 قاشق سوپ خوری

بکینگ پودر 1 قاشق سوپخوری

تخم مرغ 1 عدد

وانیل یک هشتم قاشق چایخوری

نمک یک چهارم قاشق چای خوری

شیریک و نیم پیمانه 

روغن برای چرب کردن

 

طرز تهیه:

 

ابتدا آرد,شکر,بکینگ پودر و نمک رو در یک کاسه ویسک میکنیم.


اگه پنکیک رو با مواد شیرین سرو میکنید مقدار شکر رو 3 تا 4 قاشق سوپخوری (بسته به ذائقتون )در نظر بگیرین .در غیر این صورت اگه خالی سروش میکنید شکرش رو تغییر ندین.

بعد تخم مرغ , وانیل و نصف شیر رو اضافه میکنیم  و هم میزنیم.

باقیمانده شیر رو اضافه میکنیم .

و مخلوط میکنیم تا کاملا صاف و یکدست بشه .

مایه پنکیک رقیقه البته نه خیلی زیاد .باید غلیظ تر از دوغ باشه.


یک تابه نچسب رو خیلی خیلی خیلی کم با روغن چرب میکنیم . اگر هم خواستی از قالب استفاده کنید دیواره های قالب رو هم چرب کنید


یک ملاقه کوچیک از مواد رو به آرامی داخل تابه میریزیم و به همون حالت رهاش میکنیم.

این مایه داخل تابه کمی پخش میشه .

اجازه میدیم که پنکیک خودش رو بگیره.


حبابهایی  روش ایجاد میشه.


تفریبا یک دقیقه طول میکشه تا به حالت زیر برسه و اطراف پنکیک کاملا خودش رو بگیره. توی این مرحله می تونید قالب رو بردارید


در این لحظه پنکیک رو برمیگردونیم تا طرف دیگش هم طلایی بشه.

پنکیک رو میتونید با خامه ,مربا ,عسل یا هر چیز دیگه ای که دوست داشتین سرو کنید


نوش جان 

پنکیک 2







نوع مطلب : کیک و شیرینی، 
برچسب ها : پنکیک، شیرینی، کرپ،
لینک های مرتبط :

یکشنبه 12 آبان 1392
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.


درباره وبلاگ


من آشپزی رو دوست دارم

مدیر وبلاگ : f m
اینستاگرام
نویسندگان
صفحات جانبی
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
فرم درخواست تبلیغات
نام شرکت
آدرس ایمیل
امکانات دیگر
------------- ----------
کلیه حقوق این وبلاگ برای آموزش تصویری آشپزی محفوظ است
شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Mobile Traffic | سایت سوالات