تبلیغات
آموزش تصویری آشپزی - اگپلنت پارمزان
آموزش تصویری آشپزی
به سایت ما خوش آمدید
اگپلنت پارمزان

اگر شما هم از دوست داران بادمجون هستید حتما حتما این غذای خوشمزه رو امتحان کنید 

این دسترو رو از سایت شف آرتیست برداشتم 

مواد لازم:

بادمجون متوسط 4 عدد

گوجه فرنگی 4 عدد
 
پیاز 1 عدد
 
سیر 2 حبه
 
لیمو 1 عدد
 
رب گوجه فرنگی 1 ق غ
 
اورگانو-آویشین-زعتر ربع ق چ  (من زعتر نداشتم و نریختم)
 
آرد 2 ق غ
 
آرد سوخاری 4 ق غ
 
تخم مرغ 2 عدد
 
آب 1 ق غ
 
پارمزان 4 ق غ
 
ماتزارلا 4 ق غ
 
نکته:من پنیر مخلوط پارمزان و چدار و ماتزارلا ی کاله استفاده کردم
 
بادمجونها رو پوست میگیرم و میشوریم و نازك حلقه میكنیم .
 
من حلقه ها رو یك سانتی گرفتم
 
بادمجون ها رو نیم ساعت تو نمک میخوابونیم 
 
اینطوری بادمجونها آب میندازن و تلخیشون هم گرفته میشه
 
گوجه رو هم خرد میکنیم
 
تو این فاصله سسش رو آماده میكنیم. پیاز و سیر رو توی یك قاشق روغن زیتون تفت میدیم
 
گوجه ها رو اضافه میكنیم و كمی تفت میدیم....
 
و بعد رب گوجه فرنگی رو اضافه میکنیم

با دستمال آشپزخونه بادمجونها رو خشك میكنیم
 
سس رو میذاریم با حرارت کم جا بیفته . بعد ارگانو و نمك و فلفل و آبلیمو رو اضافه كرده و از روی حرارت بر میداریم
 
حالا تخم مرغ ها رو با 1 قاشق آب مخلوط میکنیم
 
بادمجون رو  توی آرد میغلتونیم 
بعد توی تخم مرغ 
و در نهایت توی آرد سوخاری خوب میغلتونیم طوری که کل بادمجون رو بپوشونه
و توی یه قابلمه کوچک و گود تو روغن داغ شناور کرده و با حرارت ملایم خوب سرخ میکنیم
نباید حرارت زیاد باشه که بادمجون مغز پخت بشه و بعد روی دستمال روغن اضافیش رو میگیریم
حالا یک ردیف بادمجون توی ظرف پیرکس میچینیم
و از سس روی اونا میریزیم
حالا یه لایه پنیر روی اونا رنده میکنیم
 این کار رو تا تموم شدن موادمون  ادامه میدیم به همین ترتیب
و تو فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 40 ذقیقه قرار میدیم




نوع مطلب : بادمجان، سوخاری، غذای ملل، 
برچسب ها : بادمجان، بادمجان سوخاری، پارمزان، اگپلنت، اگپلنت پارمزان،
لینک های مرتبط : شف آرتیست، شف طیبه،

یکشنبه 12 آبان 1392
یکشنبه 29 دی 1392 03:54 ب.ظ
عالیه مثل همیشه عزیزم
f m

ممنون دوست گلم . هنوز خیلی مونده به پای شما برسم
یکشنبه 12 آبان 1392 05:24 ب.ظ
عزیزم عالی شده
نوش جونتون
f m

ممنون عزیزم از دستور خوب شما
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.


درباره وبلاگ


من آشپزی رو دوست دارم

مدیر وبلاگ : f m
اینستاگرام
نویسندگان
صفحات جانبی
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
فرم درخواست تبلیغات
نام شرکت
آدرس ایمیل
امکانات دیگر
------------- ----------
کلیه حقوق این وبلاگ برای آموزش تصویری آشپزی محفوظ است