تبلیغات
آموزش تصویری آشپزی - خورشت قیمه و بامیه
آموزش تصویری آشپزی
به سایت ما خوش آمدید
خورشت قیمه و بامیه من تا سال قبل از بامیه متنفر شدم ولی الآن در کمال ناباوری بسیار بسیار عاشق این غذا شدم و از اینکه تمام این سال ها به این غذای خوشمزه پشت کردم خیلی پشیمونم 
الان با هر دستوری که درست بشه من دوستش دارم. خورشت بامیه ، قیمه بامیه،بامیه بادمجون، بامیه با مرغ ، بامیه بخار پز، ترشی بامیه، شور بامیه و ....

مواد لازم برای 6 نفر
بامیه نیم کیلو
لپه 1 فنجان
گوشت لقمه ای 300 گرم
پیاز 1 عدد متوسط
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذا خوری سر خالی
1 لیتر آب (4 لیوان)
روغن،نمک،فلفل،زردچوبه به مقدار لازم
آبغوره نصف فنجان

بامیه ها رو بشویید و اگه دم بلند دارن اونا رو کوتاه کنید ولی مراقب باشید که بامیه سوراخ نشه . اگه سوراخ بشه خورشت لزج میشه. بعد از خشک شدن بامیه ها اونا رو توی روغن کمی سرخ کنید.
پیاز رو  خرد کنید و بریزید  توی یه قابلمه و در 1 قاشق روغن تفت بدید تا پیاز سبک بشه 
گوشت رو به قابلمه اضافه کنید و سرخ کنید فلفل و زرد چوبه رو هم اضافه کنید کمی تفت بدید سپس لپه ها رو اضافه کنید و کمی تفت بدید.
رب گوجه رو اضافه کنید چند دقیقه دیگه هم تفت بدید سپس 4 لیوان آب (ممکنه لازم بشه در هنگام پخت کمی آب جوش اضافه کنید)رو به قابلمه اضافه کنید و اجازه بدید تا گوشت و لپه بپزه سپس بامیه ها و نمک و آبغوره رو اضافه کنید و اجازه بدید تا بامیه ها یپزه و خورش جا بیافته 
مقدار آبغوره بسته به ذائقه می تونه کم یا زیاد بشه و حتی می تونید از آب لیمو استفاده کنید
نوش جان





نوع مطلب : خورش ها، 
برچسب ها :
لینک های مرتبط :

سه شنبه 7 آبان 1392
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.


درباره وبلاگ


من آشپزی رو دوست دارم

مدیر وبلاگ : f m
اینستاگرام
نویسندگان
صفحات جانبی
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
فرم درخواست تبلیغات
نام شرکت
آدرس ایمیل
امکانات دیگر
------------- ----------
کلیه حقوق این وبلاگ برای آموزش تصویری آشپزی محفوظ است