تبلیغات
آموزش تصویری آشپزی - پای قارچ و گوشت
آموزش تصویری آشپزی
به سایت ما خوش آمدید
پای گوشت و قارچ مواد کراست
آرد                     1/5 لیوان
نمک                  یک چهارم ق غ
شکر                  یک چهارم ق غ
شیر سرد           یک چهارم لیوان
کره                     50gr
سرکه                 نصف ق غ
برای فیلینگ:
گوشت چرخ کرده          100gr
پیاز خرد شده                5 ق غ
قارچ                             200gr
پنیر پیتزا                       200gr
تخم مرغ                       2 عدد
شیر                             یک چهارم لیوان
نمک
فلفل
فر رو روی درجه 180 سانتیگراد قرار میدیمبرای كراست ابتدا آرد و نمك و شكر و سركه رو مخلوط میكنیم .کره را از قبل در دمای اتاق گذاشته و به مواد اضافه می کنیم و با نوک انگشتان ورز میدهیم تا شبیه خرده نان بشود.
 
                        
بعد شیر سرد را اضافه میکنیم و با نوك انگشتان خمیریش میكنیم. ورز نمیدیم. همین كه خمیر شد كفایت میكنه  خمیرمون كاملا لطیفهسطح كار رو آرد میپاشیم خمیر رو باز میكنیم ومرتب بلندش میكنیم و میچرخونیم و دوباره با وردنه پهن میكنیم تا اینكه به اندازه كافی برسد


   
خمیر به ظرف انتقال میدهیم من در قالب تارت درست کردم اضافه خمیر به پشت برمی گردونیم و با انگشت طبق تصویر مدل می دهیم و با چنگال کف خمیر سوراخ می کنیم

                                              
خمیر به فر انتقال می دهیم و به مدت 10 دقیقه حرارت می دهیم تا کراست آماده بشود از فر خارج می کنیم تا خنک شود
برای فیلینگ:
ابتدا پیاز و با گوشت و ادویه تفت می دهیم در ظرفی دیگر تخم مرغ و شیر را ویسک میکنیم و پنیر رنده شده را اضافه می کنیم من کمی پنیر پستو داشتم و اضافه کردم در این مرحله مواد گوشتی را هم به شیر و تخم مرغ و پنیر اضافه می کنیم و قارچ ها را از قبل تفت داده تا آبش گرفته شود را هم به مواد اضافه می کنیم و روی کراست می ریزیم.



در آخر به مدت 45 دقیقه در فر با دمای 180 درجه که از قبل گرم شده قرار میدهیم لعد از فر خارج کرده و اجازه میدهیم سرد بشود و برش مبدهیم.دقت کنید لبه های کراست طلایی بشود.متاسفانه من عکس برش خورده اش ندارم چون برای مهمونی درست کرده بودم تا به میز شام برسم چیزی نمامده بود که برش بدهم عکس بگیرم و چون غذای پرکالری جرات درست کردنش هم غیر از مهمونی ندارم






نوع مطلب : پیش غذا و اردور، غذاهای خمیری، غذای ملل، 
برچسب ها :
لینک های مرتبط : پای قارچ و گوشت،

سه شنبه 23 دی 1393
سه شنبه 5 خرداد 1394 02:12 ب.ظ
خیلییییییی خوشمزه میشه توصیه میکنم حتما درستش کنین و از خوردن این غذا ها لذت ببرید.
f m

سه شنبه 8 اردیبهشت 1394 09:05 ب.ظ
سلام وب عالی داری ایا امكان استفاده از مطالب وبتون با ذكر منبع مورد ندارد
با تشكر
f m

استفاده با ذکر منبع مشکلی نداره
چهارشنبه 6 اسفند 1393 06:36 ب.ظ
ممنو ن عزیزم.... من درست کردم عالی شد..موفق باشی
f m

نوش جونتون
جمعه 26 دی 1393 04:32 ب.ظ
خیلی خوبه مرسی این خمیرشو میسه از روز قبل از سرو درست کرد ؟همه چیزشو کامل کنیم بعد روز سرو کردن تو فر بره؟
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.


درباره وبلاگ


من آشپزی رو دوست دارم

مدیر وبلاگ : f m
اینستاگرام
نویسندگان
صفحات جانبی
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
فرم درخواست تبلیغات
نام شرکت
آدرس ایمیل
امکانات دیگر
------------- ----------
کلیه حقوق این وبلاگ برای آموزش تصویری آشپزی محفوظ است