تبلیغات
آموزش تصویری آشپزی - دیزی
آموزش تصویری آشپزی
به سایت ما خوش آمدید
دیزی
اکثر ما ایرانی ها توی پیک نیک هامون بساط کباب و جوجه کباب به راهه
خیلی سال قبل  رفته بودیم پیک نیک و مثل همیشه در حال آماده کردن و باد زدن کباب بودیم . یه خانواده نزدیک ما نشسته بودن و کنارشون یه منقل بود که روش پر از ظرف های کوچولوی دیزی بود . از همون موقع همیشه توی ذهنم بود که یه بار ما ها توی پیک نیک به جای کباب دیزی درست کنیم. 
تا اینکه بعد از سال ها بالاخره به آرزوم رسیدم .

مواد لازم برای یک دیزی تک نفره 
سیب زمینی کوچک 1 عدد 
پیاز کوچک یک عدد 
گوجه کوچک 1 عدد 
نخود و لوبیا سفید هر کدام یک قاشق غذا خوری ( نخود و لوبیا باید از شب توی آب خیس کنید ) 
گوشت گوسفندی تازه 200 گرم 
دنبه گوسفند 50 گرم 
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم 
لیمو عمانی 1 عدد کوچک
رب گوجه فرنگی 1 قاشق مربا خوری

برای درست کردن دیزی نیاز بهاین  ظرف های سفالی مخصوص  دارید 

تمام مواد به جز نمک و لیمو عمانی رو داخل ظرف بریزید
پیاز رو پوست بگیرید ولی خرد نکنید همون جوری درسته بریزید
سیب زمینی و  گوجه رو هم همون جوری درسته بریزید، نیازی به پوست کندن و خرد کردن نیست.
توی ظرف آب بریزید تا به اندازه 2 سانت از سر ظرف خالی بمونه 
در ظرف ها رو ببندید. 


اگر توی خونه هستید که ظرف رو توی فر با دمای 200 درجه قرار بدید ( بعد از 2 ساعت و نیم کاملا پخته میشه )
اگر هم بیرون از خونه هستید ذغال رو آماده کنید و شرایطی فراهم کنید که ظرف ها با فاصله از ذغال روی آتش قرار بگیرند.
برای مثال یا از یه سینی کهنه استفاده کنید یا اینکه روی منقل سیخ کباب بچینید و ظرف دیزی رو روی سیخ ها بچینید
توی یه ظرف دیگه هم آب بریزید و روی آتش قرار بدید تا هر زمانی که نیاز بود آب به ظرف ها اضافه کنید آب جوش آماده داشته باشید 

بعد از اینکه آب داخل دیزی ها به جوش اومد کف روی ظرف رو بگیرید ، کمی دیگه هم آب اضافه کنید . سپس اجازه بدید تا 3 ساعت به همون حالت بمونه 

باید مراقب آتش باشید تا کم نشه و دائما بهش ذغال اضافه کنید
بعد از اینکه گوشت خوب پخته شد نمک و لیمو عمانی رو هم اضافه کنید و اجازه بدید نیم ساعت دیگه هم بجوشه 
اگر در حین پخت آب ظرف ها کم شد بهش آب جوش اضافه کنید  

خوش بگذره 






نوع مطلب : سوپ و آش، غذای گوشتی، غذاهای محلی و سنتی، 
برچسب ها : دیزی، آبگوشت، دیزی خانگی،
لینک های مرتبط :

جمعه 5 دی 1393
یکشنبه 13 دی 1394 12:56 ب.ظ
سلام واقعا ایده خوبی بود این دیزیرو کندوان تبریز خوردم خودمم حتما تجربه خواهم کرد و حتما این کارو انجام میدم...
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.


درباره وبلاگ


من آشپزی رو دوست دارم

مدیر وبلاگ : f m
اینستاگرام
نویسندگان
صفحات جانبی
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
فرم درخواست تبلیغات
نام شرکت
آدرس ایمیل
امکانات دیگر
------------- ----------
کلیه حقوق این وبلاگ برای آموزش تصویری آشپزی محفوظ است