تبلیغات
آموزش تصویری آشپزی - مارشمالو
آموزش تصویری آشپزی
به سایت ما خوش آمدید
مارشمالو

مارشمالو!؟!؟!؟!؟

خیلی اسمش لوسه . هر موقع  می خوام صداش کنم خندم می گیره 

مارشمالو همون پف پفی خودمونه 

شاید خیلی وقتا توی طرز تهیه بعضی از دسر ها یا شیرینی ها اسم مارشمالو رو دیده باشید. می دونم که خیلی ها نمی دونستند چیه و  خیلی های دیگه هم مارشمالوی سفید رو توی بازار پیدا نکردند.

مارشمالوهای موجود توی بازار یا رنگی هستند یا روشون پودر نارگیل دارند. 

خلاصه اینکه  پیدا کردن مارشمالوی سفید ساده از درست کردنش به مراتب سخت تره 

 

من این مارشمالو رو برای یلدا درست کردم و روش رو با انار تزئین کردم 

 

مواد لازم 

پودر ژله 1 بسته 

 رنگ ژله بستگی به این داره که می خواهید مارشمالوی چه رنگی درست کنید. برای درست کردن مارشمالوی سفید باید از پودر ژله آلوئه ورا استفاده کنید

 

شکر 3 پیمانه 

وانیل نصف قاشق مربا خوری

آب لیمو 2 قاشق سوپ خوری

پودر ژلاتین 2 قاشق سوپ خوری

آب سرد نصف پیمانه 

آب جوش دو و نیم پیمانه 

 

طرز تهیه

 

ابتدا ژله آلوئه ورا رو با یک پیمانه آبجوش حل کنید.

سپس روی بخار کتری یا سماور قرار دهید .

پودر ژلاتین را با نصف پیمانه آب سرد مخلوط کنید . بعد بمدت ۶۰-۳۰ ثانیه در مکروفر قدرت ۱۰۰ قرار دهید تا ژلاتین حل شود (یا می توانید روی کتری یا سماور قرار دهید تا ژلاتین حل شود).

یک و نیم پیمانه آب و شکر را داخل قابلمه لعابی ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا زمانیکه شکر کاملا حل شود .

محلول ژلاتین و ژله آلوئه ورا را در محلول آب و شکر بریزید و ۲۰ دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد .

بعد از ۲۰ دقیقه شعله گاز رو خاموش کنید  و اجازه  بدید تا ولرم شود .

سپس با دور تند همزن شروع به همزدن مایع می کنیم .

در ابتدا رنگ مایع شفاف و زلال هست در حالیکه بمرور با همزدن رنگ آن شیری و سپس سفید خواهد شد .همچنین حجم آن چند برابر می شود

بعد از حدود 15 دقیقه مایع بین پره های همزن به شکل حباب کشیده میشه (متاسفانه عکس این مرحله رو نگرفتم) مثل زمانی که دستتون کفیه و حباب بین انگشتاتون مثل پرده کشیده میشه . "نمی دونم تونستم خوب توضیح بدم یا نه"

بعد از این مرحله 5 دقیقه دیگه هم بزنید .

بعد از شکل گرفتن مارشمالو وانیل و آبلیمو رو اضافه می کنیم .

داخل قالب فویل بکشید .سپس با کمی روغن مایع فویل رو چرب کنید

در صورتیکه بعنوان شیرینی یا دسر می خواهد استفاده کنید ؛ می تونید از مغزهای آجیل بصورت پودر شده یا پودر نارگیل که کمی تفت داده شده برای کف قالب استفاده کنید . من بعد از اینکه مارشمالو رو توی قالب ریختم روش انار ریختم (البته اشتباه کردم شما اگر خواستید همون ته ظرف انار بریزید )

مارشمالو رو در قالب بریزید .قالبی انتخاب کنید که در نهایت ضخامت اون حدود ۲ سانتیمتر باشه .

سپس بمدت ۲-۱ ساعت در یخچال قرار بدین

 مارشمالو رو با همون فویل از قالب در بیاورید و روی سطحی که بمقدار خیلی کم چرب کرده ایم برگردونید .

سپس فویل رو ازش جدا کنید.


مارشمالو


مارشمالو





نوع مطلب : کیک و شیرینی، مواد اولیه/فریز، یلدا، 
برچسب ها : مارشمالو، مارشمالو انار، پف پفی،
لینک های مرتبط : بهار سایت،

پنجشنبه 4 دی 1393
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.


درباره وبلاگ


من آشپزی رو دوست دارم

مدیر وبلاگ : f m
اینستاگرام
نویسندگان
صفحات جانبی
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
فرم درخواست تبلیغات
نام شرکت
آدرس ایمیل
امکانات دیگر
------------- ----------
کلیه حقوق این وبلاگ برای آموزش تصویری آشپزی محفوظ است