تبلیغات
آموزش تصویری آشپزی - ته چین قارچ و بادمجان
آموزش تصویری آشپزی
به سایت ما خوش آمدید
ته چین مرغ و بادمجان
مواد لازم برای 3 نفر

برنج 3 پیمانه

بادمجان 2-3 عدد متوسط
قارچ 10 عدد 
ماست 1 لیوان(ماست نباید خیلی شل باشه)
زرده تخم مرغ 3 عدد 
روغن مایع نصف پیمانه 
نمک و فلفل و زعفران به میزان لازم 

دستور قارچ و بادمجان
بادمجان ها رو پوست بگیرید و به صورت حلقه ای برش بزنید 
سپس در روغن داغ سرخ کنید 
بادمجان های سرخ شده رو توی سبد بریزید تا روغن اضافه خارج شود
قارچ ها رو با دقت بشویید و به صورت حلقه ای برش بزنید 
برای اینکه قارچ توی ته چین آب نندازه بهتره که اول کمی پخته بشه
من قارچ ها رو 2 دقیقه توی ماکروفر می ذارم و بعد اون مقدار آبی که پس میده رو دور میریزم
شما می تونید چند دقیقه با حرارت بالا توی ماهیتابه تفتشون بدید
برنج رو از قبل با آب و نمک خیس کنید
سپس اون رو بجوشونید و آبکش کنید 
ماست،زرده تخم مرغ،روغن،نمک، فلفل و زعفران را با هم مخلوط کنید و 10 دقیقه کنار بذارید تا زعفران خوب رنگ بده 
برنج آبکش شده رو توی مخلوط ماست و تخم مرغ بریزید و هم بزنید 
ته ماهیتابه رو چرب کنید و نصف برنج رو ته اون بریزید 
حلقه های بادمجان و قارچ رو روی برنج بچینید
سپس مابقی برنج رو روی اونا بریزید 
سطح برنج رو خوب صاف کنید و کمی با پشت قاشق فشار بدید
ماهیتابه رو روی حرارت ملایم قرار بدید (از شعله پخش کن استفاده کنید )
حدوداً یک ساعت طول می کشه تا ته چین خودش رو بگیره و تهش سفت بشه 
زمانی آمادست که دیواره ته چین سه شده باشه و کمی برشته شده باشه . (فقط کمی برشته)


لازمه من یکی از تجربه های خودم رو در مورد ته چین بهتون بگم . من زمانی که مهمون دارم و جایی برای ریسک وجود نداره به جای 3 تا زرده تخم مرغ ، از 2 تا زرده و یک تخم مرغ کامل استفاده می کنم . این کار باعث میشه انسجام ته چین بیشتر بشه و احتمال وا رفتن کمتر میشه 

ته چین قارچ و بادمجان




نوع مطلب : بادمجان، پلو ها، 
برچسب ها : ته چین، ته چین بادمجان، طرز تهیه ته چین بادمجان، ته چین قارچ، ته چین قارچ و بادمجان،
لینک های مرتبط :

پنجشنبه 8 آبان 1393
چهارشنبه 25 شهریور 1394 11:19 ب.ظ
سلام دوستان ممنونم خیلی مطالب جالب وقشنگنیست.پسندیدم
f m

دوشنبه 13 بهمن 1393 10:26 ق.ظ


عالی بود هم ته چین و هم ژله میوه ای

موفق باشید
f m

ممنون
سه شنبه 2 دی 1393 03:35 ب.ظ
سلام، چرا از تخم مرغ کامل استفاده نمی کنید به جای سه زرده از دو تخم مرغ کامل استفاده شود.
f m

سفیده زیاد توی ته چین یه حالت بدی میشه
اگه اصلا سفیده نداشته باشه خیلی خیلی بهتر و خوشمزه تره
اون یه دونه سفیده رو هم به این دلیل گفتم بریزید که ریسک کار کمتر باشه
پنجشنبه 15 آبان 1393 03:13 ب.ظ
خدا قوت عالی بود
f m

ممنون
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.


درباره وبلاگ


من آشپزی رو دوست دارم

مدیر وبلاگ : f m
اینستاگرام
نویسندگان
صفحات جانبی
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
فرم درخواست تبلیغات
نام شرکت
آدرس ایمیل
امکانات دیگر
------------- ----------
کلیه حقوق این وبلاگ برای آموزش تصویری آشپزی محفوظ است