تبلیغات
آموزش تصویری آشپزی - چیز کیک ژاپنی
آموزش تصویری آشپزی
به سایت ما خوش آمدید
چیز کیک ژآپنی
شکر 140 گرم تقریبا سه چهارم لیوان 
تخم مرغ 6 عدد
کره 50 گرم
پنیر خامه ای 250 گرم
شیر 100 میلی لیتر
آب لیمو 1 ق غ
آرد 60 گرم تقریبا نصف لیوان 
نشاسته 20 گرم تقریبا 2 قاشق غذاخوری
وانیل 1 ق چ

فر رو با دمای 160 درجه سانتی گراد روشن کنید 

کف قالب رو کاغذ روغنی بندازید و چرب کنید
اگر از قالب کمربندی یا قالبی که احتمال داره آب بهش نفوذ کنه استفاده می کنید سطح بیرونیش رو با فویل بپوشونید .

پنیر خامه ای و کره و شیر رو توی ظرفی که تحمل حرارت داشته باشه میریزیم و ظرف رو روی بخار آب قرار میدیم . دقت کنید که ظرف باید روی بخار باشه و نباید به هیچ عنوان با آب جوش تماس داشته باشه . 
وقتی کره ذوب شد خوب با قاشق هم بزنید تا مواد خوب با هم مخلوط بشه . سپس اجازه بدید خنک بشه 
آرد الک شده و نشاسته رو به مخلوط پنیر اضافه کنید
زرده و سفیده تخم مرغ ها رو از هم جدا کنید
سفیده ها رو می زنیم تا خوب پف کنه
اینقدر هم می زنیم تا وقتی پشت قاشق رو توی سفیده میزنیم و در میاریم سفیده بیاد بالا و بمونه
زرده ها رو به مخلوط پنیری اضافه کنید
آب لیمو رو هم اضافه کنید (می تونید حذفش کنید)
مخلوط رو به خوبی با هم زن هم بزنید و سپس مخلوط پنیری رو به سفیده اضافه کنید و به آرومی با قاشق چوبی فولد کنید

مخلوط رو داخل قالب بریزید 

قالب رو داخل یه ظرف بزرگتر با ارتفاع بیشتر قرار بدید و داخل ظرف بزرگتر را تا نیمه قالب آب جوش بریزید 

ظرف رو برای مدت 1 ساعت و 15 دقیقه داخل فر قرار بدهید (فر از قبل گرم شده است)
بعداز تمام شدن زمان پخت در فر را نیمه باز بگذارید تا خنک شود
کیک بعد از خنک شدن از دیواره قالب جدا می شود 
کیک رو داخل یخچال قرار بدید تا خنک بشه 
نوش جان 

چیز کیک ژاپنی

چیز کیک ژاپنی

چیز کیک ژاپنی




نوع مطلب : کیک و شیرینی، 
برچسب ها : چیزکیک، چیز کیک ژاپنی، چیز کیک پنبه ای، چیز کیک تنوری،
لینک های مرتبط : چیز کیک زبرا، چیز کیک انار،

جمعه 25 مهر 1393
یکشنبه 3 آبان 1394 01:09 ب.ظ
ممنون ازاین دستور عالی....فقط میخواستم بدونم که ایا این چیز کیک بوی تخم مرغ نمیده و آیا آردش اینقدر کمه؟
f m

نه اصلا بوی تخم مرغ نمیده.
مقدار آرد همونیه که تو سایت نوشتم
سه شنبه 29 مهر 1393 01:45 ب.ظ
خسته نباشید.خیلی عالی بود
f m

ممنون
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.


درباره وبلاگ


من آشپزی رو دوست دارم

مدیر وبلاگ : f m
اینستاگرام
نویسندگان
صفحات جانبی
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
فرم درخواست تبلیغات
نام شرکت
آدرس ایمیل
امکانات دیگر
------------- ----------
کلیه حقوق این وبلاگ برای آموزش تصویری آشپزی محفوظ است