تبلیغات
آموزش تصویری آشپزی - پیچیدن پیراشکی به اشکال مختلف
آموزش تصویری آشپزی
به سایت ما خوش آمدید
پیراشکی
برای درست کردن این پیراشکی های خوشکل و مشکل نیاز به خمیر فیلو یا خمیر پیراشکی  و سس دلخواه دارید 
من خمیر فیلو رو بهتون پیشنهاد می دم چون بعد از پخت زیاد پف نمی کنه و شکل اصلی رو خیلی تغییر نمیده 
اگه خمیر فیلو رو خودتون درست کنید نرم تره و کار باهاش راحت تره ولی اگر نتونستید هم مشکلی پیش نمیاد می تونید از خمیر آماده استفاده کنید 
من سس رو با این دستور درست کردم با این تفاوت که از مخلوط گوشت و مرغ استفاده کردم
فکر می کنم عکس ها کاملا واضح باشه و نیازی به توضیح زیاد نداره 
فقط خمیر ور آماده می کنید و به شکلی که توی عکس ها هست برش بزنید 
مواد رو روی خمیر بریزید
به اندازه دلخواه روش پنیر پیتزای رنده شده بریزید(می تونید حذفش کنید)
طبق شکل ها خمیر رو تا بزنید 
توی ظرف یک عدد زرده تخم مرغ رو با کمی پودر زعفران مخلوط کنید و خوب هم بزنید 
روی پیراشکی هایی که پیچیدید از مخلوط زرده بمالید و روش کنجد بریزید(می تونید حذفش کنید)
پیراشکی ها رو توی سینی فر بچینید و توی فر با درجه حرارت 180 درجه برای مدت 30 دقیقه قرار بدید(تا زمانی که خمیر کمی برشته بشه )
می تونید در نهایت 2-3 دقیقه شعله بالای فر رو روشن کنید تا روش خوب برشته بشه 
نوش جونتون 

پیراشکی گل


پیراشکی سیگارتی


پیراشکی ماهی


پیراشکی مربع






نوع مطلب : پیتزا، ساندویچ، غذا های پنیری، غذاهای خمیری، 
برچسب ها : پیراشکی، پیراشکی گل، پیراشکی ماهی، پیراشکی سیگارتی، پیراشکی حلزونی، پیراشکی گوشت،
لینک های مرتبط :

سه شنبه 25 شهریور 1393
چهارشنبه 15 شهریور 1396 10:28 ق.ظ
خیلی خوب بود ممنون
چهارشنبه 15 شهریور 1396 10:28 ق.ظ
ممنون از وبلاگ خوبتون
دوشنبه 8 شهریور 1395 11:22 ق.ظ
سلام میشه بگیداین خمیرازکجاتهیه کنیم یا بایدخودمون درستش کنیم میشه یه توضیحی بدید
f m

در پست های بعدی ذکر شده
دوشنبه 29 دی 1393 09:41 ق.ظ
سلام ببخشی این مواد وسط پیراشکی رو اموزش ندادین؟
f m

آموزش توی این لینک داده شده
http://hotpot.ir/post/240
دوشنبه 28 مهر 1393 03:55 ب.ظ
عالی بود
f m

پنجشنبه 27 شهریور 1393 12:42 ق.ظ
عزیزم عالی بود
چنتا سوال دارم ..اینا خمیر یوفکاهست ایا؟؟؟؟
میشه پیتزا فوری با تست رو ...بجای اون سس که شما گفتید کمی گوشت چرخ کرده و سوسیس بریزم..پنیر گودا نریزم..فقط پنیر پیتزا بریزم
f m

بله خمیر یوفگا هست . در واقع یه نوع خمیر پیراشکی هست
کاراییش از خمیر یوفگا آماده بیشتره و تا زمانی که توی هوای آزاد قرار نگیره نرمه و کار باهاش خیلی راحت تره
بله من یه نمونه از پیتزا روی نان تست رو گفتم
شما می تونید از هر سسی که دوست دارید روش بریزید ولی سعی کنید سس یه کم خیس باشه
می تونید فقط از پنیر پیتزا رنده شده یا ورقه ای استفاده کتید.
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.


درباره وبلاگ


من آشپزی رو دوست دارم

مدیر وبلاگ : f m
اینستاگرام
نویسندگان
صفحات جانبی
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
فرم درخواست تبلیغات
نام شرکت
آدرس ایمیل
امکانات دیگر
------------- ----------
کلیه حقوق این وبلاگ برای آموزش تصویری آشپزی محفوظ است