تبلیغات
آموزش تصویری آشپزی - بوکاتینی با سس آماتریچانا (بوکاتینی آل آماتریچانا)
آموزش تصویری آشپزی
به سایت ما خوش آمدید
بوکاتینی با سس آماتریچانا 1
بوکاتینی!؟!؟!؟!؟ 
شما هم نمی دونید چیه؟
منم تازه فهمیدم 
نه فقط اسمش سخته 
بوکاتینی همین ماکارونی لوله ای های باریکه . همون ماکارونی درازایی که توشون سوراخه 
دیدید سخت نبود!!!!

مواد لازم برای 5-6 نفر 

سس آماتریچانا 2-3 فنجان    


بوکاتینی 200 گرم 


توی یک قابلمه بزرگ آب بریزید و روی حرارت قرار بدید . بعد از بجوش اومدن آب نمک و کمی روغن بهش اضافه کنید و بوکاتینی ها رو بدون اینکه خرد کنید داخل آب بریزید 
بین 10 الی 15 دقیقه طول می کشه تا بوکاتینی ها پخته بشن . 
بعد از گذشت 10 دقیقه مرتب اونا رو تست کنید تا از پخته شدنشون مطمئن بشید.
زمانی پخته شده که وقتی یه تیکه ازش گاز می زنید بیرونش کاملا نرم باشه و وسطش کمی سفت باشه . 

حالا بوکاتینی رو توی سبد بریزید و آب کش کنید(نباید روش آب بریزید)
 
توی یه ظرف بزرگ بوکاتینی و سس رو با هم مخلوط کنید 

بوکاتینی رو توی ظرف سرو بریزید و کوفته ها رو روی اون بچینید 

می تونید روی بوکاتینی کمی پنیر پارمزان و جعفری بریزید)

نوش جونتون




بوکاتینی با سس آماتریچانا 3




نوع مطلب : پاستا، غذای کودک، غذای ملل، 
برچسب ها : پاستا، بوکاتینی، غذای ایتالیایی، سس آماتریچانا،
لینک های مرتبط : شف طیبه، سس آماتریچانا، کوفته های پارمزانی،

دوشنبه 20 مرداد 1393
یکشنبه 26 بهمن 1393 08:31 ب.ظ
این دستورغذاییتون هم همینطور ذکر منبع فراموش شده
f m

عزیزم اگر زیر پست توی صفحه اصلی دقت کنید زیر عکس لینک های مرتبط لینک به سایت طیبه جان هست
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.


درباره وبلاگ


من آشپزی رو دوست دارم

مدیر وبلاگ : f m
اینستاگرام
نویسندگان
صفحات جانبی
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
فرم درخواست تبلیغات
نام شرکت
آدرس ایمیل
امکانات دیگر
------------- ----------
کلیه حقوق این وبلاگ برای آموزش تصویری آشپزی محفوظ است