تبلیغات
آموزش تصویری آشپزی - کیک پاستا
آموزش تصویری آشپزی
به سایت ما خوش آمدید
کیک پاستا مواد لازم
پاستا لوله ای               1 بسته
گوشت چرخ کرده           200gr
پیاز                                1عدد
پنیر پارمزان                     3 ق غ
پنیر پیتزا                         200gr
رب گوجه                        1 ق غ
نمک فلفل
روغن

1-پاستا را آبکش می کنیم(برای کیک پاستا لوله ای بهتره از مدل پاستاهای ترکیه ای تهیه کنید چون بزرگترند و پر کردن موادشون راحتتره ولی من با پاستای مارک ایرانی درست کردم چون ریزتر بود کمی حوصله کردم)
2- مایع ماکارونی آماده می کنید پیاز در کمی روغن تفت می دهیم با رب و گوشت نمک و فلفل
3-کف قالب کمربندی با روغن چرب می کنیم و پاستاها را به طور عمودی می چینیم
4-لابه لای پاستاها پنیر پارمزان می ریزیم
5-مواد ماکارونی روی پاستاها می ریزیم بعد با قاشق روی آنها را صاف می کنیم و با دم قاشق چایخوری یا یه وسیله دیگه مواد راهی لوله ها می کنیم.


6-روی مواد گوشتی کمی پنیر پیتزا ریخته و بقیه پاستاها رو به صورت افقی روی پنیر می چینیم
7-. بعد مابقی پنیرپیتزا روی پاستا می ریزیم

                            
8-قالب در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 20 دقیقه می گذاریم
عکس از زاویه های مختلف و برش خورده

                              





نوع مطلب : پاستا، غذا های پنیری، غذای ملل، غذای گوشتی، 
برچسب ها : پاستا،
لینک های مرتبط :

شنبه 11 مرداد 1393
یکشنبه 12 مرداد 1393 11:03 ق.ظ
به به چه کیک خوشگل و خوشمزه ای ، حتما درستش میکنم ، مرسی که اینفدر با سلیقه و مرحله به مرحله برامون آموزش دادی زهره جون :))
zohre mass

ممنون عزیزم امیدوارم که از خوردنش لذت ببری
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.


درباره وبلاگ


من آشپزی رو دوست دارم

مدیر وبلاگ : f m
اینستاگرام
نویسندگان
صفحات جانبی
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
فرم درخواست تبلیغات
نام شرکت
آدرس ایمیل
امکانات دیگر
------------- ----------
کلیه حقوق این وبلاگ برای آموزش تصویری آشپزی محفوظ است