تبلیغات
آموزش تصویری آشپزی - چیکن استروگانوف
آموزش تصویری آشپزی
به سایت ما خوش آمدید
چیکن استراگانوف
چیکن استروگانوف یه غذای لذیذه و زمان پخت کمی داره 

قبلا آموزش پخت بیف استروگانوف رو اینجا براتون گذاشته بودم 

مواد لازم برای 3-4 نفر 

سینه مرغ 1 عدد کامل 

پیاز دو عدد متوسط

قارچ خورد شده 1 لیوان

کره 2 قاشق غذا خوری

روغن مایع یا روغن زیتون 1 قاشق غذا خوری

آبلیمو 1 قاشق غذا خوری

سیر 1 حبه

آب مرغ نصف فنجان

نمک و فلفل به میزان لازم 

چیپس خلالی یا سیب زمینی سرخ کرده 


مواد لازم برای سس:

کره 1 قاشق غذا خوری

آرد سفید 1 قاشق غذا خوری

خامه 1 پیمانه 

آب مرغ نصف فنجان

نمک و فلفل به میزان لازم 


چیکن استراگانوف




ابتدا مرغ ها رو به صورت خلال های باریک برش می زنیم 

یکی از پیاز ها رو خلالی خرد کنید 

سیر رو هم ریز خرد کنید 

سیر و پیاز و آبلیمو و نمک و فلفل رو به مرغ اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید و 1 ساعت در یخچال قرار بدید 

پیاز دوم رو هم خلالی خرد کنید و توی مخلوط کره(1 قاشق) و روغن تفت بدید 

حالا مرغ ها رو اضافه کنید و با حرارت بالا تفت بدید تا رنگشون کاملا عوض بشه 

توی یه ماهیتابه قارچ ها رو با یه قاشق کره با حرارت بالا تفت بدید و اجازه بدید تا آب قارچ کمی کشیده بشه (نه کاملا)

حالا قارچ رو به مرغ اضافه کنید و با هم مخلوطشون کنید 

آب مرغ رو اضافه کنید و اجازه بدید تا به خورد مرغ و قارچ بره و تقریبا تموم بشه 

حالا باید سس رو آماده کنید 

کره رو توی ماهیتابه بریزید تا ذوب بشه آرد رو اضافه کنید و 1 دقیقه تفت بدید 

زیر حرارت رو کم کنید و خامه رو در حالا هم زدن اضافه کنید (خامه نباید بجوشه ) 

نمک و فلفل رو هم اضافه کنید

حالا همین طور که دارید خامه رو هم می زنید نصف فنجان آب مرغ رو هم اضافه کنید هم بزنید تا سس غلیظ بشه 

در نهایت سس رو به مرغ ها که از روی حرارت برداشتید اضافه کنید و هم بزنید تا با هم مخلوط بشن 

استروگانوف شما آمادست حالا باید به همراه چیپس یا سیب زمینی که خودتون سرخ کردید سرو و نوش جان کنید 

امیدوارم خوشتون بیاد 




نوع مطلب : غذا با مرغ، غذای ملل، 
برچسب ها : چیکن استروگانوف، بیف استروگانوف،
لینک های مرتبط :

چهارشنبه 25 تیر 1393
سه شنبه 19 خرداد 1394 10:18 ب.ظ
Allliiiiiiii bod
f m

شنبه 9 خرداد 1394 05:37 ب.ظ
عالیه واقعا ک هنرمندی عزیزم
f m

ممنون عزیزم
چهارشنبه 25 تیر 1393 01:49 ب.ظ
سلام ممنونم راستی از ادویه،زردچوبه،یا...استفاده نمیکنید کلا؟به جای خامه میتونم شیر بریزم؟فلفل نمیخواد؟
f m

زرد چوبه لازم نداره

نه با خامه باید درست کنید

نمک و فلفل رو همون ابتدا به مرغ اضافه می کنید

بعد از اضافه کردن خامه نمک و فلفل رو به سس اضافه کنید
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.


درباره وبلاگ


من آشپزی رو دوست دارم

مدیر وبلاگ : f m
اینستاگرام
نویسندگان
صفحات جانبی
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
فرم درخواست تبلیغات
نام شرکت
آدرس ایمیل
امکانات دیگر
------------- ----------
کلیه حقوق این وبلاگ برای آموزش تصویری آشپزی محفوظ است