تبلیغات
آموزش تصویری آشپزی - کوفته بادمجان
آموزش تصویری آشپزی
به سایت ما خوش آمدید
کوفته ی بادمجان 3
مطمئنم اول که عکس غذا رو دیدید با خودتون گفتید ای ول چه غذای خوشکلی برم ببینم چیه ولی وقتی چشمتون به اسمش افتاد یه کم پاتون شل شد !!!

نه قوی باشید این کوفته ها یه غذای خیلی خوشمزه و دوست داشتنی هستن 

این دستور رو از شف طیبه عزیز یاد گرفتم . ایشون اسمش رو گذاشته اگپلنت بالز ، حالا خوشتون اومد؟!؟!؟! الان دیگه اسمش به قیافش میاد 


مواد لازم 

بادمجان 3 عدد 

جعفری یک چهارم لیوان
پنیر پارمزان یک چهارم لیوان 
آرد سوخاری یک چهارم لیوان
آویشن 1 قاشق مربا خوری
پودر پیاز یک قاشق چای خوری
فلفل قرمز نصف قاشق چای خوری
آبلیمو 2 قاشق غذا خوری
تخم مرغ یک عدد 


مواد لازم برای مرکز کوفته ها 
گردو نصف فنجان 
پنیر پیتزا یا پنیر چدار نصف فنجان 


مواد لازم برای کاور سوخاری :

آرد نصف فنجان 
تخم مرغ یک عدد 
آرد سوخاری نصف فنجان 





بادمجان ها رو حلقه حلقه کنید و روشون رو نمک بپاشید و توی آبکش بریزید و نیم ساعت بذارید تا آب بندازه و تلخیش گرفته بشه 
من 2 تا از بادمجان ها رو پوست گرفتم و یکی رو با پوست گذاشتم 
حلقه های بادمجان رو توی سینی فر بچینید و توی فر با حرارت 180 درجه سانتی گراد به مدت نیم ساعت قرار بدید تا بادمجان ها کبابی بشن 


گردو و پنیر پیتزا یا پدار رو توی غذا ساز بریزید و مخلوط کنید 

بادمجان های کبابی رو با پنیر پارمزان ، آرد سوخاری،جعفری،تخم مرغ، پودر پیاز، آویشن، فلفل قرمز و آبلیمو توی غذا ساز بریزید و با هم مخلوط کنید. دقت کنید که بادمجان ها نباید خیلی نرم بشه و همین طور که توی عکس می بینید تکه های کوچک بادمجون معلومه 

از مواد کوفته یک قاشق بردارید و کف دستتون پهن کنید 
یک قاشق از مخلوط گردو پنید روش بریزید 
نصف قاشق از مواد کوفته روش بذارید و گردش کنید 
برای راحتی کار دستتون رو خیس کنید 

سه تا کاسه گود رو انتخاب کنید 
توی یکی آرد، توی یکی تخم مرغ و توی یکی آرد سوخاری بریزید 
تخم مرغ رو با چنگال خوب هم بزنید 

کوفته ها رو یکی یکی اول توی آرد ، بعد توی تخم مرغ و در آخر توی آرد سوخاری بندازید 

با تکون دادن کاسه می تونید اطراف کوفته رو به مواد آغشته کنید و برای راحتی کار هم از قاشق استفاده کنید . لازم نیست دستاتون رو کثیف کنید و اینطوری کوفته های یکدست و تمیزی دارید 

در آخر کوفته ها رو توی روغن داغ سرخ کنید 
روغن اول باید داغ باشه و بعد از اینکه کوفته ها رو داخلش انداختید شعله رو کم کنید و اجازه بدید کاملا مغز پخت بشه 


من با این مقدار مواد 8 عدد کوفته درست کردم 

این کوفته های خوشمزه رو می تونید خالی بخورید یا با برنج و یا با پاستا سرو کنید 

من کوفته هام رو با پاستا با سس آلفردو سرو کردم و خیلی هم به هم میومدن 

همین طور که می بینید من از نمک استفاده نکردم چون خود پنیر به اندازه کافی شوری داره

نوش جان 








نوع مطلب : بادمجان، سوخاری، غذا های پنیری، کوفته، 
برچسب ها : کوفته بادمجان، اگپلنت بالز، اگپلنت پارمزان،
لینک های مرتبط : شف طیبه، اگپلنت پارمزان،

سه شنبه 17 تیر 1393
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.


درباره وبلاگ


من آشپزی رو دوست دارم

مدیر وبلاگ : f m
اینستاگرام
نویسندگان
صفحات جانبی
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
فرم درخواست تبلیغات
نام شرکت
آدرس ایمیل
امکانات دیگر
------------- ----------
کلیه حقوق این وبلاگ برای آموزش تصویری آشپزی محفوظ است