تبلیغات
آموزش تصویری آشپزی - نوتلا
آموزش تصویری آشپزی
به سایت ما خوش آمدید
نوتلا نوتلا علاوه بر این که برای صبحانه خیلی خوشمزه است در بسیاری از شیرینی ها استفاده میشه اصل نوتلا با فندق درست میشه ولی من چون می خواستم کوکی نوتلا درست کنم و یادم رفته بود که نوتلا ندارم دست به کار شدم و با پسته و بادام  درست کردم
مواد لازم
فندق                       1 لیوان
شیرخشک                2 ق چ
پودر کاکائو                 3 ق چ
روغن مایع                          2 ق غ(روغن کنجد طعم خوبی بهش میده)   
شیر سرد                                       2 ق غ
عسل                                             2 ق غ
فندق یا مغزهای دیگه را در فر  با دمای 200 درجه به مدت 5 الی 10 دقیقه تست کنید  حالا فندق ها را در میکسر ریخته و خوب میکس میکنیم تا کرم مانند بشه
و کم کم روغن اضافه می کنیم من از روغن کنجد به اندازه 2 ق غ استفاده کردم و یه دور میکس می کنیم بعد عسل و شیرخشک یه دور میکس و پودر کاکائو و یک دقیقه میکس میکنیم
                                                                                                                                               
اگه لازم بود روعن اضافه کنید که مطمئنا لازم نیست فقط با دور آرام بزنید مرتب دستگاه خاموش کنید که اصطکاک باعث ایجاد حرارت در مواد نشود چون ممکنه ببرهحالا کم کم به آن شیر کاملا سرد اضافه کنید تا به بافت نوتلا برسید
نوتلا ما آماده است در یخچال نگهداری کنید.
   
    
                                                                        
                                                                                                   



نوع مطلب : صبحانه، مواد اولیه/فریز، 
برچسب ها :
لینک های مرتبط : نوتلا شف طیبه، کوکی نوتلا،

چهارشنبه 11 تیر 1393
چهارشنبه 18 تیر 1393 12:55 ق.ظ
اخه خواهرم درست میکنه حاضر آماده بیشتر میچسبد
f m

اگه آدم بخواد چیزا رو آماده بگیره نیازی به آشپزی کردن نداره
الان دیگه قرمه سبزی هم آمادش هست
لذتش به اینه که خودت درست کنی
شنبه 14 تیر 1393 08:19 ق.ظ
سلام زهره جون به ظاهر خیلی خوشمزه است ولی میشه یه چیز دیگه رو جایگزیم شیر خشک کنیم؟
zohre mass

می تونید از یک قاشق شیر اضافه تر استفاده کنید
ولی با شیر خشک یه چیز دیگست
جمعه 13 تیر 1393 02:13 ق.ظ
به به دلم خواست حیف که من تنبلم
zohre mass

درست کردنش10 دقیقه هم زمان نمیبره تنبلی نکنید ارزشش داره
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.


درباره وبلاگ


من آشپزی رو دوست دارم

مدیر وبلاگ : f m
اینستاگرام
نویسندگان
صفحات جانبی
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
فرم درخواست تبلیغات
نام شرکت
آدرس ایمیل
امکانات دیگر
------------- ----------
کلیه حقوق این وبلاگ برای آموزش تصویری آشپزی محفوظ است