تبلیغات
آموزش تصویری آشپزی - بامیه
آموزش تصویری آشپزی
به سایت ما خوش آمدید
بامیه 1
مواد لازم :
آرد یک پیمانه = 125 گرم
آب 1 پیمانه = 250 سی سی
تخم مرغ 2 عدد
روغن جامد یا مایع 2 ق س
نمک یک پنس
وانیل  نصف ق م 
شربت بار به مقدار لازم 
بامیه 2

طرز تهیه :
 ابتدا آب و شربت بار و روغن و نمک رو داخل قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم قرار بدین .
 بمحض اینکه جوش های ریزی روی سطح آب اومد تمام آرد رو یک دفعه اضافه کنید .
 سریع شروع به همزدن کنید تا آرد جمع بشه.
 نکته : حتما و حتما حرارت رو کم کنید .
 با پشت قاشق خمیر رو در داخل قابلمه یا ماهیتابه پخش کنید .تا زمانیکه از روی حرارت بردارید بایستی مدام اینکارو انجام بدین.تقریبا 15-10 دقیقه طول می کشه.
همونطوریکه در تصویر مشخصه به سطح ماهیتابه کمی از خمیرچسبیده این نشون دهنده اینه که کم کم خمیرمون آماده می شه.
 بعد به ظرف دیگه ای منتقل کنید و اجازه بدین خمیر سرد بشه . در این فاصله دو سه بار خمیر رو زیر و رو کنید تا به سرد شدن اون کمک کنید.
 بعد از اینکه خمیر سرد شد تخم مرغ اول رو می ریزیم و با دست هم می زنیم . ممکنه اولش به نظرتون شل بیاد ولی با هم زدن خودش رو جمع می کنه.
 بعد از اینکه خمیر سفت شد مجددا تخم مرغ دوم و وانیل رو بریزید و هم بزنید تا خمیر خودش رو جمع کنه .
 نکته : هر دفعه حدود 5 دقیقه ممکنه طول بکشه.
 برای درست کردن بامیه نیاز به یک قیف  و یک ماسوره  هست.
 نکته : بهتره قیف یکبار مصرف باشه چون شستن این خمیر کمی سخته.
نکته :ماسوره ای که باهاش بامیه درست می کنن به ماسوره آچاری معروفه.
 بعد با قیچی آشپزخونه اونو به اندازه لازم ببرید.
 در یه قابلمه به مقدار لازم روغن بریزید ( بهتره سطح بامیه ها رو بپوشونه) .
 برای سرخ کردن بامیه نباید روغنش داغ نباشه . پس همون اول داخل روغن سرد بریزید و حتما حتما با حرارت کم سرخ کنید .
 نکته : باز هم تکرار می کنم حرارت کم در سرخ کردن بامیه خیلی مهمه.
 بعد از سرخ شدن کامل بامیه ها ، همون طور داغ داخل شربت بار ولرم بریزید تا شهد در اون نفوذ کنه .
 معمولا 3-2 دقیقه بیشتر زمان نمی بره تا شربت در اون نفوذ کنه ولی بهترین روش برای اینکه بدونید مقدار شیرینی اون کافی هست یا نه ، تست کردن اون هستش.
 نکته : پس در تمامی مراحل بامیه باید حرارت کم باشه.
 نکته : با این مقدار شربت می تونید 2 بار بامیه درست کنید.
 نکته : در شربت بار بامیه 2 ق س پر گلوکز بریزید.(من نریختم )
 شربت بار رو روی حرارت ملایم قرار بدین تا شکرک نزنه


بامیه 3




نوع مطلب : سفره رمضان، کیک و شیرینی، 
برچسب ها : بامیه، زولبیا، گوش فیل،
لینک های مرتبط : بهار سایت، تاتلی، شربت بار،

پنجشنبه 12 تیر 1393
سه شنبه 23 تیر 1394 08:40 ق.ظ
سلام
وبلاگ خوبی را درست کردید لطفا ادامه بدید امیدوارم موفق باشید.
با احترام- م دیانتی
f m

ممنون
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.


درباره وبلاگ


من آشپزی رو دوست دارم

مدیر وبلاگ : f m
اینستاگرام
نویسندگان
صفحات جانبی
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
فرم درخواست تبلیغات
نام شرکت
آدرس ایمیل
امکانات دیگر
------------- ----------
کلیه حقوق این وبلاگ برای آموزش تصویری آشپزی محفوظ است