تبلیغات
آموزش تصویری آشپزی - شربت بار
آموزش تصویری آشپزی
به سایت ما خوش آمدید

شربت بار 1

این شربت استفاده های مختلفی داره از جمله : مرطوب کردن کیک اسفنجی ، تهیه زولبیا ، بامیه ، گوش فیل ، گز و آبنبات و ... که برای هر کدوم از این موارد ، شربت بار غلظت های متفاوتی داره

مواد لازم 

شکر ۵/۲ ( دو و نیم ) پیمانه

آب ۱ پیمانه 

گلاب ۴/۱ ( یک چهارم ) پیمانه

آبلیمو ۱ قاشق سوپخوری یا جوهر لیمو ۸/۱ ( یک هشتم ) قاشق چایخوری

زعفران دم کرده ۲ ق س

 

شربت بار 2

طرز تهیه :

ابتدا شکر و آب و گلاب را در قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم ( حتما حرارت ملایم باشه نه اینکه قل قل کنه  ) قرار بدین . تا زمانیکه شکر کاملا حل بشه ( تقریبا ۱۰ دقیقه )

  بعد زعفران رو اضافه کنید و اجازه بدین ۴ - ۳ دقیقه دیگه روی حرارت بمونه .

 اگه شکر حل نشد با یه قاشق چوبی ( نه قاشق فلزی !  ) اونو هم بزنید .

با یه قلمو که به کمی آب آغشته کردید دور قابلمه رو تمیز کنید چون اگه همین شکرها بعدا" داخل شربت بریزه باعث شکرک زدن می شه

 آبلیمو رو بریزید و بعد از یکی دو دقیقه از روی حرارت بردارید . شربت بار آماده هست .

 برای بعضی از دستورات از گلوکز استفاده شده که اگه در دستور مورد نظر عنوان شد از گلوکز استفاده شود ، شما می توانید بعد از برداشتن از روی حرارت ۲ قاشق سوپخوری گلوکز اضافه کرده و مخلوط کنید .

 





نوع مطلب : سفره رمضان، کیک و شیرینی، 
برچسب ها : شربت بار، شربت، بامیه، زولبیا، ناتلی،
لینک های مرتبط : بهار سایت، بامیه، تاتلی،

پنجشنبه 12 تیر 1393
سه شنبه 17 تیر 1393 02:44 ب.ظ
دمت گرم کد بانویی دیگه
f m

قربون شما
شنبه 14 تیر 1393 08:32 ق.ظ
سلام عزیزم ممنونم از آموزشت فقط یادت رفته طرز تهیه شربت بار رو بذاری ممنون میشم اونم بذاری :))
zohre mass

ممنون ز نظرتون
پست رو اصلاح کردم
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.


درباره وبلاگ


من آشپزی رو دوست دارم

مدیر وبلاگ : f m
اینستاگرام
نویسندگان
صفحات جانبی
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
فرم درخواست تبلیغات
نام شرکت
آدرس ایمیل
امکانات دیگر
------------- ----------
کلیه حقوق این وبلاگ برای آموزش تصویری آشپزی محفوظ است