تبلیغات
آموزش تصویری آشپزی - آش جو
آموزش تصویری آشپزی
به سایت ما خوش آمدید
آش جو آش جو می تونه گوشت داشته باشه ولی خب به نظر من حبوبات غنی از پروتین هستن و حذف گوشت در همچین غذاهایی برای افرادی که رژیم غذایی دارن مفیده و باور کنید در طعم آن اتفاق خاصی نمی افته و هضم آش هم راحتتره
آش جو برای سفره افطار (البته کم بخورید و همراه آش هیچ موقع مایعات میل نکنید باعث دل درد و نفخ میشه) تاکید میکنم حبوبات حتما از قبل خیس کنید
مواد لازم برای 10 نفر
سبزی آش                                        یک کیلو
نخود لوبیا چیتی و قرمز جمعا           2پیمانه خیس کرده
عدس پخته                                       1پیمانه
جو پوست کنده                                  نیم کیلو
پیاز داغ                                             5 ق غ
سیرداغ (در صورت علاقه)               1 ق غ
زردچوبه                                          1 ق غ
نعنا داغ                                    3 قاشق ق غ
كشك                                             نیم كیلو
نمك، فلفل به میزان لازم
1-ابتدا جو را با دو لیتر آب کاملا بپزید
2-همزمان با پخت جو حبوبات را که قبلا خیس کردید(حداقل 5 ساعت)و آب آن چند بار تعویض کردید را در ظرف جداگانه ای بپزید
3-در این مرحله جو و حبوبات را با هم در قابلمه ای که گنجایش بیشتری نسبت به مواد دارد بریزید و 3 ق غ از پیاز داغ و سیر داغ را هم اضافه کنید
4-بعد از به جوش آمدن حبوبات و جو و لعاب دادن سبزیو نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و  آش را مرتب هم بزنید شعله را ملایم کرده و به مدت یک ساعت صبر کنید تا کاملا آش جا بیفتد.
5- نیمی از کشک را درون آش ریخته و هم بزنید تا یه قل بخورد.آش آماده است با کشک پیاز داغ و نعنا داغ تزیین کنید
نکته:
جو را بعد از پختن می‌توانید اگر لعاب كمی داشت كمی كوبیده و یا یك‌سوم ان را در غذاساز ریخته و همه را باهم با آش مخلوط كنید.
سبزی آش جو باید كاملاً‌ ریز باشد
در آش جو می‌توان از مقدار مساوی جو و بلغور گندم استفاده كرد
چند قاشق برنج نیز می‌توانید به جو آش را اضافه كرده برای لعاب بیشتر آن
  اگر خواستید با گوشت بپزید از گوشت سردست گوسفند به اندازه نیم کیلو گوشت را همراه با پیاز و كمی فلفل بپزید تا از استخوان جدا شود و كاملاً بپزد و گوشت پخته را ریش ریش کنید و  همراه با آب گوشت همزمان با سبزی اضافه کنید
آش جو اگر با فلفل بیشتری در صورت علاقه تهیه شود از سردی جو و كشك كم می‌شود و مزه بهتری به آن می‌دهد.

آش جو
                                                                                                    آش جو




نوع مطلب : سفره رمضان، سوپ و آش، 
برچسب ها : آش، آش جو بدون گوشت،
لینک های مرتبط :

جمعه 13 تیر 1393 01:07 ق.ظ

به به من عاشق اش هستم دستت درد نکنه عزیز دلم
zohre mass

نوش جون
سه شنبه 10 تیر 1393 11:40 ب.ظ
سلام عزیزم
واقعا تحسین می کنمت عالیه دستورای آشپزی که گذاشتی آفرین به تو و خوش بحال خانوادت
من بدلیل مشکل قلبی که شوهرم داره رژیم کم چرب داریم ممنون میشم اگه برات امکان داره دستورای غذاهایی که کم چرب هستن رو برام ایمیل کنی.
با تشکر
zohre mass

سلام ممنون از توجه تون دستورات غذایی رژیمی ما همه کم چرب هستند و تقریبا با رژیم گوشت قرمز با تنوع غذاهای رژیمی
شنبه 7 تیر 1393 01:32 ب.ظ
آش جو یکی از آش های خیلی خوشمزه است، مرسی زهره جوم که دستور پختش رو برامون گذاشتی :))
zohre mass

خواهش میکنم نوش جونتون امیدوارم از طعمش لذت ببرید
جمعه 6 تیر 1393 05:50 ب.ظ
سلام منم این اشو درست میکنم البته کمی متفاوت از شما،مننصف پیمانه هم برنج ایرانی از نوع نیم دانه میریزم و لوبیا قرمزو تا حالا نریختم، اما در نهایت اش جو هر جوری که طبخ بشه خوشمزه است،ممنون
zohre mass

سلام در نکته ها نوشتم که میتونید برنج هم بریزید ولی اصل آش جو فقط جو داره البته که برنج باعث لعاب بیشترش میشه ممنون از حسن توجه تون
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.


درباره وبلاگ


من آشپزی رو دوست دارم

مدیر وبلاگ : f m
اینستاگرام
نویسندگان
صفحات جانبی
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
فرم درخواست تبلیغات
نام شرکت
آدرس ایمیل
امکانات دیگر
------------- ----------
کلیه حقوق این وبلاگ برای آموزش تصویری آشپزی محفوظ است