تبلیغات
آموزش تصویری آشپزی - دلمه برگ مو
آموزش تصویری آشپزی
به سایت ما خوش آمدید
دلمه برگ  مواد لازم برای دلمه برگ(برای 30 دلمه)البته تقریبا

برگ مو                                         40 عدد
برنج آبکش شده                            1پیمانه
سبزی دلمه                                  1پیمانه  (شامل: ریحان نعنا مرزه ترخون شوید تره پیازچه )
سیر تازه خرد شده                        1 بوته
گوشت چرخ کرده                          200gr
پیاز داغ                                         2ق غ
گوجه سبز                                   10 عدد
سرکه                                       1 استکان
شکر                                          2 ق غ
کره                                            25gr
نمک فلفل زردچوبه

باید برگ های تازه و جوان برای دلمه انتخاب کنید البته من آب را جوش آوردم و 3 ق غ سرکه ریختم بعد خاموش کردم و برگ ها را ریختم درون آب جوش خاموش برای 40 ثانیه تا تغییر رنگ بده بعد سریع آبکش کردم اینطوری باعث میشه پیچیدن دلمه خیلی تمیز در بیاد و آسون تر و البته نرمتر
میریم سراغ تهیه مواد دلمه :ابتدا گوشت را پیاز داغ و سیر و زردچوبه تفت می دهیم بعد سبزی را می ریزیم تا کمی تفت بخوره گوج سبز ها را خرد کرده و از هسته جدا می کنیم و به مواد اضافه کرده 1 ق غ کره اضافه می کنیم در این مرحله به نظرم بهتره که 1ق چ شکر را در 1 ق غ سرکه حل مرده و به مواد اضافه کرده چون باعث میشه موادمون هم یه طعم ملس بگیره من امتحان کردم جواب خوشمزه ای گرفتم بعد برنج اضافه می کنیم و از روی شعله برمی داریم
 
پیچیدن دلمه به صورت بقچه ای
ابتدا برگ را در دست به صورت کاسه کرده و یه قاشق مواد می ریزیم وسطش و هر طرف برگ مثل بقچه میپیچیم بعد مثل عکس آخر درون قلبلمه می گذاریم

                                                           
                                                             

حالا مدل سیگاری:برگ صاف در دست می گیریم یا راحتتر اینه که در سینی صاف پهن کنیم بعد مواد را به صورت باریک در وسط برگ می گذاریم تصاویر دنبال کنید متوجه میشید

                                             

اینم یه مدل دیگه که همون مدل سیگاری فقط بالای برگ میپیچینونیم

                                               
سس دلمه:کره را روی شعله ملایم با سرکه و شکر حل می کنیم
در آخر همه دلمه ها را در ظرف روی هم میچینیم  و لابه لای هر لایه سس می ریزیم و دم می کنیم به مدت 30 دقیقه.
نکته:برای پیچیدن دلمه بهتره که از پشت برگ بپیچیم گه سمت براق برگ روی دلمه باشه
برای آسان پیچیدن بهتره که برگها رو در آب جوش چند لجظه فقط چند لحظه بریزید و آبکش کنید 
حتما طعمش بچیشید اگه نیاز به شکر یا سرکه داشت اضافه کنید
بهتره برای ته دیک از خود برگهایی که قابل پیچیدن نیست استفاده کنی تا خود دلمه ها به ته ظرف نچسبند البته که آنهایی که سرخ میشه طعم خیلی خوبی داره.
نوش جون
                                                               



نوع مطلب : پیش غذا و اردور، دلمه، 
برچسب ها : دلمه،
لینک های مرتبط : دلمه فلفل و بادمجان، دلمه فلفل سوخاری، دلمه کدو حلوایی،

جمعه 16 خرداد 1393
دوشنبه 26 خرداد 1393 10:17 ق.ظ
به به چه دلمه هایی ......نوش جان
f m

 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.


درباره وبلاگ


من آشپزی رو دوست دارم

مدیر وبلاگ : f m
اینستاگرام
نویسندگان
صفحات جانبی
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
فرم درخواست تبلیغات
نام شرکت
آدرس ایمیل
امکانات دیگر
------------- ----------
کلیه حقوق این وبلاگ برای آموزش تصویری آشپزی محفوظ است