تبلیغات
آموزش تصویری آشپزی - تزیین کیک جانماز
آموزش تصویری آشپزی
به سایت ما خوش آمدید
کیک جانماز این کیک با فایزه جون برای جشن تکلیف دخترم درست کردیم خیلی لذت بخش بود  البته این تزیین از شف طیبه عزیز یاد گرفتیم
کیک پایه آن کیک اسفنجی بود لابه لای کیک موز مغز گردو خامه گذاشته بودیم

مواد لازم برای تزیین
خامه زده شده                 200gr
ژله به رنگ سبز                1بسته
خمیر مارسپان                  100gr
رنگ خوراکی

-ابتدا کیک کامل خامه کشی می کنیم و در یخچال می گذاریم تا کاملا سرد شود در این مدت ژله سبز که ما رنگ سبز هم برای پررنگ شدنش اضافه کرده بودیم آماده می کنیم فقط به جای 2 لیوان آب 1/5 لیوان آب بریزید و در دمای محیط چند دقیقه ای می گذاریم تا تقریبا نیم بند شود
حالا کیک از یخچال بیرون آورده و اطراف کیک شکوفه میزنیم کنار هم اصلا فاصله نداشته باشند چون از لابه لاش ژله میزنه بیرون این موضوع ما در یک ضلع جانماز تجربه کردیم -
ژله نیم بند شده را با قاشق به آرامی( خیییییییییییلی مهمه) روی کیک می ریزیم صبور باشید اگه یه دفعه بریزید خامه و ژله مخلوط میشه بعد کیک تون خراب میشه اگر احیانا ژله از اطراف کیک بیرون زد مهم نیست بعد با خامه دوباره ترمیمش کنید
- برای تسبیح از رنگ آبی استفاده می کنیم خمیر پارمسان با رنگ آبی کرده رنگ کم کم اضاف کنید تا یه رنگ فیروزه ای بهتون بده


 - برای دونه های تسبیح خمیر آبی را با دست  توپ های کوچک درست میکنیم  برای سر تسبیح یا همون شیخ با دست یه اشک درست کردیم و با چاقو خط انداختیم یه تسبیج بذارید جلوتون الگو بگیرید
-برای شیخ های وسطی هم دو تا اشک فرم دادیم
برای مهر خمیر با رنگ قهوه ای رنگ کردیم و با دست گردش کردیم وبرای اینکه مهر بیشتر شکل مهر بشه از یک مهر واقعی استفاده کردیم. مهرتون رو خوب بشورید و خشک کنید و توی نشاسته بزنید و بعد بوسیله مهر، مهرتون رو مهر بزنید
- برای دور جانماز خمیر مارسپان ساده رو با سیر له کن ها رشته ای می کنیم و دور تا دور کیک قیطون  میزنیم








نوع مطلب : تزئین، کیک و شیرینی، 
برچسب ها : جشن تکلیف،
لینک های مرتبط : کیک فرشته،

سه شنبه 6 خرداد 1393
چهارشنبه 14 خرداد 1393 02:33 ب.ظ
ممنونم از توضیحت عزیزم دوباره امتحان می کنم
f m

موفق باشی
سه شنبه 13 خرداد 1393 11:22 ب.ظ
منم سعی کردم ژله بریزم روی کیک اما به مشکل خوردم همش ژله از اطراف سرازیر می شد چون سطح کیکم کمی شیب داشت...چه جوری سطحش رو صاف دربیارم؟خیلی تلاش کردم صاف بشه اما نشد که نشد...یعنی افتضاحی شد ها...دی!
f m

سلام لیلا جون
موقعی که کیک رو برش می زنی تا لا بلاش مواد بریزی باید کیک رو تراز کنی یعنی اگه لازمه کمی از کیک داخلش رو در بیاری تا وقتی مواد میانی رو میریزی و لایه دوم رو روی اون قرار میدی کیک کاملا صاف باشه
موقع خامه کشی هم باید خامه رو روی سطح کیک به صورت یکنواخت پخش کنید
دور تا دور کیک رو هم باید با شکوفه های منظم پر کنید تا ژله از اطراف کیک نریزه بیرون
پنجشنبه 8 خرداد 1393 08:00 ب.ظ
واقعا هنرمندانه بود.خیلی قشنگ درستش کردی عزیزم.موفق باشی
f m

ممنون از شما
چهارشنبه 7 خرداد 1393 09:27 ق.ظ
خیلی جالب و قشنگ بود. آفرین
f m

 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.


درباره وبلاگ


من آشپزی رو دوست دارم

مدیر وبلاگ : f m
اینستاگرام
نویسندگان
صفحات جانبی
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
فرم درخواست تبلیغات
نام شرکت
آدرس ایمیل
امکانات دیگر
------------- ----------
کلیه حقوق این وبلاگ برای آموزش تصویری آشپزی محفوظ است