آموزش تصویری آشپزی ![]() کیک پایه آن کیک اسفنجی بود لابه لای کیک موز مغز گردو خامه گذاشته بودیم مواد لازم برای تزیین خامه زده شده 200gr ژله به رنگ سبز 1بسته خمیر مارسپان 100gr رنگ خوراکی -ابتدا کیک کامل خامه کشی می کنیم و در یخچال می گذاریم تا کاملا سرد شود در این مدت ژله سبز که ما رنگ سبز هم برای پررنگ شدنش اضافه کرده بودیم آماده می کنیم فقط به جای 2 لیوان آب 1/5 لیوان آب بریزید و در دمای محیط چند دقیقه ای می گذاریم تا تقریبا نیم بند شود حالا کیک از یخچال بیرون آورده و اطراف کیک شکوفه میزنیم کنار هم اصلا فاصله نداشته باشند چون از لابه لاش ژله میزنه بیرون این موضوع ما در یک ضلع جانماز تجربه کردیم ![]() ژله نیم بند شده را با قاشق به آرامی( خیییییییییییلی مهمه) روی کیک می ریزیم صبور باشید اگه یه دفعه بریزید خامه و ژله مخلوط میشه بعد کیک تون خراب میشه اگر احیانا ژله از اطراف کیک بیرون زد مهم نیست بعد با خامه دوباره ترمیمش کنید - برای تسبیح از رنگ آبی استفاده می کنیم خمیر پارمسان با رنگ آبی کرده رنگ کم کم اضاف کنید تا یه رنگ فیروزه ای بهتون بده ![]() - برای دونه های تسبیح خمیر آبی را با دست توپ های کوچک درست میکنیم برای سر تسبیح یا همون شیخ با دست یه اشک درست کردیم و با چاقو خط انداختیم یه تسبیج بذارید جلوتون الگو بگیرید -برای شیخ های وسطی هم دو تا اشک فرم دادیم برای مهر خمیر با رنگ قهوه ای رنگ کردیم و با دست گردش کردیم وبرای اینکه مهر بیشتر شکل مهر بشه از یک مهر واقعی استفاده کردیم. مهرتون رو خوب بشورید و خشک کنید و توی نشاسته بزنید و بعد بوسیله مهر، مهرتون رو مهر بزنید - برای دور جانماز خمیر مارسپان ساده رو با سیر له کن ها رشته ای می کنیم و دور تا دور کیک قیطون میزنیم ![]() نوع مطلب : تزئین، کیک و شیرینی، برچسب ها : جشن تکلیف، لینک های مرتبط : کیک فرشته، چهارشنبه 14 خرداد 1393 01:33 ب.ظ
![]() ممنونم از توضیحت عزیزم دوباره امتحان می کنم
f m موفق باشی سه شنبه 13 خرداد 1393 10:22 ب.ظ
![]() منم سعی کردم ژله بریزم روی کیک اما به مشکل خوردم همش ژله از اطراف سرازیر می شد چون سطح کیکم کمی شیب داشت...چه جوری سطحش رو صاف دربیارم؟خیلی تلاش کردم صاف بشه اما نشد که نشد...یعنی افتضاحی شد ها...دی!
![]() f m سلام لیلا جون موقعی که کیک رو برش می زنی تا لا بلاش مواد بریزی باید کیک رو تراز کنی یعنی اگه لازمه کمی از کیک داخلش رو در بیاری تا وقتی مواد میانی رو میریزی و لایه دوم رو روی اون قرار میدی کیک کاملا صاف باشه موقع خامه کشی هم باید خامه رو روی سطح کیک به صورت یکنواخت پخش کنید دور تا دور کیک رو هم باید با شکوفه های منظم پر کنید تا ژله از اطراف کیک نریزه بیرون پنجشنبه 8 خرداد 1393 07:00 ب.ظ
![]() واقعا هنرمندانه بود.خیلی قشنگ درستش کردی عزیزم.موفق باشی
![]() ![]() f m ممنون از شما درباره وبلاگ مطالب اخیر موضوعات
پیوندها نویسندگان صفحات جانبی آمار وبلاگ
فرم درخواست تبلیغات امکانات دیگر |
کلیه حقوق این وبلاگ برای آموزش تصویری آشپزی محفوظ است
|