تبلیغات
آموزش تصویری آشپزی - پاستا با سس آلفردو
آموزش تصویری آشپزی
به سایت ما خوش آمدید
پاستا با سس آلفردو سس آلفردو یکی از خوشمزه ترین سس هاست البته دارای کالری بالاییه کسانی که رژیم دارید با احتیاط مصرف کنید مدت زمان پخت 30 دقیقه

مواد لازم برای سس آلفردو

خامه                             1/5 پیمانه(تقریبا 300gr)
کره                                50gr
پنیر پارمزان                     100gr
حبه سیر                          1عدد
جعفری تازه خرد شده        4 ق غ
نمک فلفل

مواد لازم جهت پاستا با مرغ
پاستا                    500gr
سینه مرغ              1عدد درشت
قارچ                       200gr
کره                         2 ق چ

برای تهیه سس آلفردو:كره را در تابه متوسط حرارت می دهیم. یادتان باشد حرارت اجاق باید ملایم باشد. خامه را به كره اضافه كنید و بگذارید مخلوط برای پنج دقیقه قل بخورد. بعد جعفری، سیر و پنیر پارمزان را اضافه كنید و مرتب و سریع مخلوط را به هم بزنید و از روی حرارت آن را بردارید.

برای تهیه پاستا:در یك ظرف آب 5 پیمانه آب بریزید و بگذارید جوش بیاید. وقتی آب جوش آمد به آن نمك اضافه كنید. به آب در حال قل خوردن پاستا را اضافه كنید.
در ظرف را باز بگذارید وگرنه پاستاها خمیر می‌شوند. بگذارید تا پاستاها بپزند. در این مدت یكی دو بار مخلوط را هم بزنید.

همزمان با ریختن پاستاها درون آب، در تابه‌ای دیگر كره را آب كنید و سینه مرغ را که خلالی درشت خرد کردید را به آن اضافه كنید و كمی تفت دهید. بعد از تفت مرغ قارچ خرد شده را اضافه می کنیم سپس نمك و فلفل و سس آلفردو را به آن بیافزایید و بگذارید با هم چند قل بخورند تا مرغ‌ها طعم بگیرند

بعد از پخت پاستا و آب کشی کامل آنها پاستا را در ظرف مورد نظر کشیده و لا به لای آن سس را بکشید تا طعم سس یکسان به همه پاستا برسد

نکته:من همیشه قارچ را با حرارت بالا سریع به مواد اضافه می کنم و همین که قارچ کمی تفت خورد از روی حرارت برمی دارم تا آب نیندازد ولی شما می تونید جدا قارچ تفت بدهید و آب آن بگیرید چون نباید در سس ما آب به هیچ وجه باشد.
پاستا با سس آلفردو






نوع مطلب : پاستا، سس ها، غذا با مرغ، غذاهای فوری، غذای ملل، 
برچسب ها : سس آلفردو، پاستا، غذای ایتالیایی،
لینک های مرتبط :

شنبه 3 خرداد 1393
شنبه 14 تیر 1393 09:13 ق.ظ
lمن نمیدونم پنیر پارمزان چیه؟همون پنیر پیتزاست.
در ضمن ممنون غذای خوشمزه ای است.
جوابمو تو سایت خودتون بذارید تا ببینم
zohre mass

سلام
پنیر پارمزان با پنیر پیتزا فرق داره . معمولا توی سوپر ها و فروشگاه های بزرگ پیدا میشه
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.


درباره وبلاگ


من آشپزی رو دوست دارم

مدیر وبلاگ : f m
اینستاگرام
نویسندگان
صفحات جانبی
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
فرم درخواست تبلیغات
نام شرکت
آدرس ایمیل
امکانات دیگر
------------- ----------
کلیه حقوق این وبلاگ برای آموزش تصویری آشپزی محفوظ است