تبلیغات
آموزش تصویری آشپزی - فلافل
آموزش تصویری آشپزی
به سایت ما خوش آمدید
فلافل
من تا بحال فلافل زیاد درست کردم ولی همیشه بعد از کلی زحمت میگم خوب چه کاری بود اینقدر زحمت کشیدم ولی آخرش مثل فلافل های بیرون نشد .
مدل های مختلفی رو هم امتحان کردم . با سیب زمینی ، با تخم مرغ، با جوش شیرین، با سوسیس و .....
ولی هیچ کدومشون مثل این مدل نیست 
این فلافل واقعا عالی میشه دقیقا مثل فلافل هایی که توی مغازه های خوب می خوری 
ممنون از الی جون دوست عزیزم که این رسپی خوب رو بهم یاد داد 

مواد لازم:
نخود نیم کیلو
سیر 3-4 حبه
نمک، فلفل،زردچوبه،فلفل قرمز به میزان لازم 
آب به مقدار لازم 


نخود ها رو 24 ساعت خیس کنید و توی این مدت 2-3 بار آبش رو عوض کنید 
نخود ها و سیر و با هم چرخ کنید 
ادویه ها رو اضافه کنید و همه مواد رو خوب خوب با هم ورز بدید(توی یه ظرف بزرگ)
ها شروع می کنیم به اضافه کردن آب 
آب رو لیوان لیوان اضافه می کنیم . لیوان اول رو بریزید و خوب با هم مخلوط کنید . لیوان دوم رو بریزید و خوب با هم مخلوط کنید.
این کار رو تا اونجایی ادامه بدید که موادتون آبکی نشه ولی شل بشه. یعنی آب به خورد مواد بره 
حالا روی ظرف رو با سلفون بپوشیونید و دو ساعت کنار بذارید.
می بینید که نخود ها دو باره پف می کنن و حجم موادتون دو برابر میشه
حالا باید شلی و سفتی مواد رو چک کنید . مواد نباید زیاد سفت باشن و نه زیاد شل . یعنی باید به راحتی از قالب فلافل جدا بشن 
اگه دیدید مواد سف هستن دو باره آب اضافه کنید 
من برای این مقدار مواد حدود 1 و نیم پارچ آب اضافه کردم 

برای سرخ کردن مواد از یه ظرف گود استفاده کنید 
روغن رو داغ داغ کنید و مواد رو داخل قالب فلافل بریزید و توی روغن برگردونید 
زیر شعله رو ملایم کنید تا فلافل ها طلایی بشن 

همون طور که می بینید حسابی پوک و خوب شده 
فلافل





نوع مطلب : غذای ملل، کوکو،کتلت،شامی، 
برچسب ها : فلافل، فلافل اصلی، فلافل لبنانی،
لینک های مرتبط :

یکشنبه 14 اردیبهشت 1393
سه شنبه 4 شهریور 1393 11:26 ب.ظ
سلام خسته نباشید.اینکه میگید توقالب یعنی چی؟یعنی قالبشو باید بخریم بعد بریزیم توش بعد بزاریم تو تابه ای که روغن ریختیم داغ شه؟؟؟؟!
f m

منظورم قالب مخصوص فلافله
اگر ندارید می تونید با قاشق بریزید
شنبه 1 شهریور 1393 01:28 ق.ظ
ممنون از رسپی خوبتون. واقعا عالی بود در کنار ادویه ای ذکر شده من از ادویه کاری و پودر تخم گشنیز و سس فلفل تند وکنجد هم استفاده کردم .خیلی خوشمزه بود متشكرم
f m

نوش جونتون
ممنون از اینکه تجربه خوبتون رو در اختیار ما قرار دادید
چهارشنبه 17 اردیبهشت 1393 10:16 ب.ظ
سلام،آیا مث مال بیرون گرد و تپلی هم میشن؟آخه من خودم هرچی درست میکنم خوشمزه میشه،اما علی رقم بکینگ پودری هم که میریزم اصلٱ به اون صورت پف نمیکنه،البته منتا حالا با آب امتحان نکردم،مرسی
f m

بله اگه از قالب مخصوص فلافل استفاده کنید دقیقا مثل فلافل هاى بیرون میشه
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.


درباره وبلاگ


من آشپزی رو دوست دارم

مدیر وبلاگ : f m
اینستاگرام
نویسندگان
صفحات جانبی
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
فرم درخواست تبلیغات
نام شرکت
آدرس ایمیل
امکانات دیگر
------------- ----------
کلیه حقوق این وبلاگ برای آموزش تصویری آشپزی محفوظ است