تبلیغات
آموزش تصویری آشپزی - چاکلت لاوا کیک به روایت تصویر
آموزش تصویری آشپزی
به سایت ما خوش آمدید
لاوا 1
چاکلت لاوا کیک یا چاکلت فوندانت یا کیک آتشفشان 
شما هر چی دوست دارید صداش کنید من بهش میگم چاکلت لاوا کیک عزیز 
یه کیک خوشمزه و هیجان انگیز که اولش این شکلیه 
لاوا 2
بعد که قاشق رو میزنید داخلش این شکلی میشه 

لاوا 3
یه عالمه شکلات داغ و مذاب ازش میریزه بیرون 
وحالا اگه موقع درست کردنش دقت نکنید و یا دمای فرتون کم و زیاد باشه کیکتون این شکلی میشه
لاوا 4
یعنی دیگه شکلات مذاب ازش بیرون نمیریزه و یه کیک خیس شکلاتی دارید
این کیک رو قبلا هم گذاشته بودم ولی الان می خوام طرز تهیه اش رو با تصویر بگم 

مواد لازم :
شکلات سیاه 70 درصد با بالا 60 گرم 
کره 40 گرم 
تخم مرغ 1 عدد کامل + 1 عدد زرده
آرد 1 قاشق غذا خوری
وانیل 1 قاشق چای خوری
پودر قهوه نصف قاشق چای خوری(می تونید حذفش کنید)
شکر 2 قاشق غذا خوری
کره و پودر کاکائو برای پوشش قالب

لاوا 5

فر رو با دمای 210 درجه سانتی گراد روشن کنید
قالب مورد نیاز برای این کار باید حالت فنجون باشه من خودم از فنجون های سرامیکی استفاده می کنم که طاقت دمای فر رو داره.
یک تکه کره نرم شده رو که هنوز توی پوست خودش هست داخل قالبتون بمالید. باید یک لایه کاملا کف و دیواره های قالبتون کره ای بشه 
پودر کاکائو رو داخل قالب بریزید و با ضربه کف قالب پخش کنید تا کل قالب پوشیده بشه سپس قالب رو روی یک دستمال کاغذی تمیز بر گردونید و با چند ضربه کوچیک کاکائوی اضافه رو ازش خارج کنید
کره و شکلات رو بخار آب قرار بدید. دقت کنید که کف ظرف نباید توی آب باشه و فقط باید بخار به کف ظرف برخورد کنه . بعد از اینکه شکلات و کره ذوب شد با هم خوب مخلوطشون کنید و کنار بذارید تا خنک بشه
تخم مرغ +شکر+وانیل رو با دور تند همزن بزنید تا کاملا سفید بشه و پف کنه . توی دو تا عکسی که گذاشتم کاملا مشخصه که تخم مرغ چقدر پف کرده و حجمش زیاد شده 
توی این مدتی که داشتید تخم مرغ رو هم می زدید شکلات هم خنک شده ولی دقت کنید که نباید ببنده و باید کاملا یکدست و روان باشه 
شکلات رو داخل تخم مرغ بریزید و خوب با همزن هم بزنید 
حالا دیگه همزن رو بذارید کنار 
یه قاشق آرد رو به مخلوطتون اضافه کنید و با قاشق هم بزنید 
مواد رو داخل قالب هاتون بریزید و داخل فر که از قبل گرم شده قرار بدید
10الی 12 دقیقه طول می کشه تا کیک ها آماده بشن
کیک ها زمانی آماده هستند که روشون یه پرده بسته بشه و حالت شلی داشته باشه 
کیک ها رو از فر خارج کنید و 2-3 دقیقه ای صبر کنید . اولش پف روی کیک کمی می خوابه . بعدش با یه چاقو دیواره کیک رو جدا کنید (مراقب باشید پوست کیک رو پاره نکنید)
بعد یه بشقاب بذارید روی قالب و قالب رو بر گردونید 

روی کیک رو با پودر قند تزئین کنید 
می تونید این کیک رو با بستنی سرو کنید 

با این مقدار مواد 3 فنجان چاکلت لاوا کیک عزیز خواهید داشت 




نوع مطلب : کیک و شیرینی، 
برچسب ها : چاکلت لاوا کیک، لاواکیک، چاکلت فوندانت، کیک آتشفشان، کیک شکلاتی،
لینک های مرتبط : چاکلت لاوا کیک،

یکشنبه 7 اردیبهشت 1393
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.


درباره وبلاگ


من آشپزی رو دوست دارم

مدیر وبلاگ : f m
اینستاگرام
نویسندگان
صفحات جانبی
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
فرم درخواست تبلیغات
نام شرکت
آدرس ایمیل
امکانات دیگر
------------- ----------
کلیه حقوق این وبلاگ برای آموزش تصویری آشپزی محفوظ است