تبلیغات
آموزش تصویری آشپزی - چیکن کوردن بلو
آموزش تصویری آشپزی
به سایت ما خوش آمدید
چیکن کوردن بلو 1
طرز تهیه این غذای بسیار خوشمزه و آسون رو قبلا هم گذاشته بودم ولی اینبار به روایت تصویر آموزش دادم . دستور قبلی رو می تونید اینجا ببینیند 

برای تهیه این غذای عالی شما به تعدادی سینه مرغ احتیاج دارید که تعدادش به خودتون بستگی داره . به هر سینه مرغ میشه 2 تا چیکن کوردن بلو درست کرد

برای وسطش هم ژامبون و پنیر ورقه ای نیاز دارید . اگر از ژامبون دودی استفاده کنید عالی میشه

چیکن کوردن بلو 2
ابتدا سینه مرغ رو از وسط به صورت افقی برش بزنید 
هر تکه رو لای کیسه فریزر بذارید و با بیفتک کوب یا پست چاقو خیلی نرم و یکدست روی اون بکوبید تا نازک بشه. فقط مراقب باشید تا گوشتش خرد نشه 
روی هر تکه نمک ، فلفل، پودر سیر ،آویشن و پاپریکا بپاشید . (اگه پاپریکا یا آویشن ندارید زیاد مهم نیست)
روی هر تکه یک ورق ژامبون قرار بدید. تعداد ژامبون به شما بستگی داره . اگر ژآمبون ها تون کوچک و نازک هستند میتونی 1 عدد کامل بذاریز یا اگه مثل ژامبون های من بزرگ و ضخیم هستند نصف بذارید 
روی ژامبون ها هم یه ورق یا بیشتر پنیر پیتزا بذارید. می تونید از پنیر رنده شده هم استفاده کنید ولی با پنیر ورقه ای تمیز تر در میاد
مرغ ها رو به آرومی و با فشار دست رول کنید 
سه تا بشقاب گود انتخاب کنید . توی یکی یک پیمانه آرد ، یکی 2 عدد  تخم مرغ زده شده و آخری یک پیمانه آرد سوخاری بریزید
رول ها رو ابتدا در آرد سفید سپس در تخم مرغ و در آخر در آرد سوخاری بغلطونید
موقعی که دارید رول ها رو توی تخم مرغ می زنید با دست دو طرف اونها رو که باز هست به هم فشار بدیدو لابلای اون رو هم تخم مرغ بزنید تا به هم بچسبند تا موقع پخت پنیر ازش خارج نشه
و همچنین موغعی که دارید بهش آرد سوخاری می زنید سعد کنید حتما حتما دو طرفش کاملا پوشیده بشه.
حتی اگر دیدید کاملا پوشیده نشده دوباره توی تخم مرغ و مجدد توی آرد سوخاری بزنید 
کف ظرف پیرکسی رو چرب کنید و رول ها رو داخل اون بچینید و روشون رو کره ذوب شده بمالید 
و برای مدت 40 دقیقه در فر با دمای 180 درجه سانتی گراد قرار دهید 

چیکن کوردن بلو 3

چیکن کوردن بلو 4







نوع مطلب : سوسیس/کالباس، سوخاری، صبحانه، غذا با مرغ، غذا های پنیری، غذای ملل، 
برچسب ها : چیکن کوردن بلو، کوردن بلو، غذا با مرغ، غذای ملل،
لینک های مرتبط :

یکشنبه 7 اردیبهشت 1393
چهارشنبه 14 خرداد 1393 01:04 ب.ظ
بغلطونید= بغلتونید؟؟؟
موغعی= موقعی؟؟؟
سعد=سعی؟؟؟
f m

من معذرت می خوام که غلط املایی زیاد دارم . خودم می دونم
ولی از بی سوادیم نیست
چون توی زمان کم و با سرعت زیاد تایپ می کنم و فرصتی برای باز بینی مجدد متن ها ندارم این اتفاقات زیاد می افته
شما با بزرگواری خودتون ببخشید
شنبه 20 اردیبهشت 1393 09:59 ق.ظ
سلام، آیا می شود این چیکن ها را در روغن سرخ کرد به جای فر؟
f m

بله می تونید اونا رو توی روعن یا کره سرخ کنید
سه شنبه 16 اردیبهشت 1393 11:40 ق.ظ
آیا در پودر سوخاری ، پفک خورده شده هم است؟
f m

نه من از پفک استفاده نکردم
این رنگی که می بینید برای یک نوع پودر سوخاری هست که با اسم پولک سوخاره توی فروشگاه ها فروخته میشه
من این پولک سوخاری رو با آرد سوخاری مخلوط می کنم
البته شما می تونید پولک سوخاری رو به تنهایی هم استفاده کنید
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.


درباره وبلاگ


من آشپزی رو دوست دارم

مدیر وبلاگ : f m
اینستاگرام
نویسندگان
صفحات جانبی
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
فرم درخواست تبلیغات
نام شرکت
آدرس ایمیل
امکانات دیگر
------------- ----------
کلیه حقوق این وبلاگ برای آموزش تصویری آشپزی محفوظ است