تبلیغات
آموزش تصویری آشپزی - تزئین کیک با پائینگ ژل یا ژله ترش
آموزش تصویری آشپزی
به سایت ما خوش آمدید
پایینگ ژل 1
شكر یك سوم لیوان
نشاسته ذرت 1 ق غ
آب لیمو یك چهارم لیوان
آب یك چهارم لیوان
پایینگ ژل 2

پائینگ ژل یا ژله ترش:
نشاسته رو در دو قاشق از آب حل کنید
شكر رو با بقیه آب مخلوط كرده روی حرارت ملایم قرار بدید تا كاملا حل شه
آب لیمو و مخلوط نشاسته رو اضافه كرده و هم بزنید تا غلیظ بشه(غلظتش به نوع تزئین شما بستگی داره. اگه خواسته باشید که روی کیک شره کنه باید رقیق تر باشه و اگه خواسته باشید مثل کیکی که توی عکس می بینید تزئین کنید باید غلیظ باشه.
از روی حرارت برداشته و اجازه بدید سرد شه
تا اینجای کار ژله ترش ما آماده شده 
                                                                                                                                                                                
برای رنگ کردن ژله ها آنها را در چند کاسه کوچک بریزید و به هر ظرف چند قطره رنگ خوراکی اضافه کنید و خوب هم بزنید تا رنگ یکنواخت بشه 
هر رنگ رو توی قیف یکبار مصرف یا کیسه فریزر بریزید و تهش رو بپیجچونید تا از تهش در نیاد
شکلات را روی بخار آب جوش ذوب کنید و اجازه بدید کمی خنک بشه و سپس در قیف بریزید

روی کیک رو با خامه بپوشوید. لازم نیست خیلی تمیز این کار رو انجام بدید و خیلی صاف باشه (می تونید از هر کیکی که دلتون می خواد استفاده کنید)
طرح مورد نظرتون رو با نوک چاقو روی کیک بکشید. 
شکلات رو به آرومی روی خط ها بکشید و سپس توی خانه هایی که ایجاد شده رو با ژله پر کنید 

پایینگ ژل 3




نوع مطلب : کیک و شیرینی، 
برچسب ها : تزئین کیک، پائینگ ژله، ژله ترش، کیک تولد،
لینک های مرتبط :

سه شنبه 2 اردیبهشت 1393
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.


درباره وبلاگ


من آشپزی رو دوست دارم

مدیر وبلاگ : f m
اینستاگرام
نویسندگان
صفحات جانبی
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
فرم درخواست تبلیغات
نام شرکت
آدرس ایمیل
امکانات دیگر
------------- ----------
کلیه حقوق این وبلاگ برای آموزش تصویری آشپزی محفوظ است