تبلیغات
آموزش تصویری آشپزی - کاپ کیک سیب
آموزش تصویری آشپزی
به سایت ما خوش آمدید
کاپ کیک سیب یه نوع دیگه از کیک سیب که به صورت تک نفره ست و برای مهمونی عصرونه با یه فنجون چای بسیار لذیذه

برای دستور پخت اینجا کلیک کنید فقط با این تفاوت که وقتی مایع کیک آماده شده در ماسوره های مافین یا کیک یزدی بریزید بعد روی آنها سیب بچینید و دارچین بپاشید و در فر با دمای 180
به مدت 30-40دقیقه بگذارید






نوع مطلب : کیک و شیرینی، 
برچسب ها : کیک عصرونه، کاپ کیک،
لینک های مرتبط : کیک سیب،

یکشنبه 28 اردیبهشت 1393
پنجشنبه 24 مهر 1393 11:56 ق.ظ
سلام
کیک سیب قالبی درست کرده بودم و یه سوال اگه سیب رنده کنم و با دارچین شکر سرخشون کنم ایرادی داره و وسط هر قالب بریزم
f m

به نظرم جالب نمیشه
چهارشنبه 23 مهر 1393 06:08 ب.ظ
سلام
ممنون کیک خوشمزه ای بود دمای فر هم درست کردم زودتز از فر خارج کردم تا ته کیک نسوزه اما بازم یه مشکل بود سیب های توی کیک نپخته بود
سیب های رو نگینی خرد کرده بودم و پست هم کرده بودم با دارچین مخلوط کردم اما بعد پخت مزه کیک خب بد اما سیب های نپخته خیلی بد بود
یه سوال دیگه اگر این کیک بزارم طبقه اول بالای فر باز هم خوب میپزه اخه میخوام نسوزه
به خاطه پاسخگویی تون واقعا متشکرم
f m

سیب ها رو باید خیلی نازک برش بزنید
توی این کیک یک نکته ای هم که وجود داره اینه که نباید کل روی کیک رو با سیب بپوشونید
اگر قالب گرد دارید دور تا دور سطح کیک رو سیب بچینید و اگه قالب مستطیل دارید دو ردیف بچینید، تا کیک جای پف کردن داشته باشه
توی این کیک بعد از اضافه کردن هر تخم مرغ باید مواد رو خیلی خوب با هم زن هم بزنید
پنجشنبه 17 مهر 1393 07:08 ب.ظ
سلام
باز هم ممنون به خاطره رهنمایی و پاسخگویی سریع اتون ....
فر که باهاش کار میکنم دو تا شعله داره یکی شعله بالا یکی شعله پایین که همیشه شعله پایین روشن میکنم و طبقه وسط قرار میدم اما اینکه می فرماید دمی فر بالاست یا مای فرتون تنظیم نیست نمیدونم یعنی چی؟؟؟؟؟؟
اخه فر قدیمی از همین مدل های که فقط درجه داره همین
خب الان باید چه کار کنم با این فر تا کیک تهشون نسوزه و روشون سفت نشه
f m

یک بار دیگه کیک رو با رعایت تمام چیز هایی که گفتم درست کنید
از آرد خوب استفاده کنید و بعد از اضافه کردن آرد کیک رو خیلی آروم هم بزنید تا فقط مواد مخلوط بشه
مواد رو قبلا از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسن
فقط کف قالب رو چرب کنید (دیواره نباید چرب بشه)
تمامی مواد رو دقیقا به اندازه ای که توی رسپی هست بریزید
فر رو از قبل گرم کنید
اینبار فر روی دمای کمتر از چیزی که توی دستور هست بذارید
امیدوارم اینبار موفق بشید
به من هم خبر موفقیت رو بدید
دوشنبه 14 مهر 1393 11:44 ب.ظ
سلام
به خاطره راهنمایتون متشکرم
اما اینکه رویه سفتی داره واسه چیه چرا رویه کیک هام مثلا کیک یزدی یا همین کیک سیب یا کلا کیک های که درست میکنم رویه سفتی داره انکاری برشته شده اونو چه کار کنم میشه در این مورد هم راهنماییم کنید لطفا
ممنون میشم
f m

میشه لطفا بگید کدوم شعله فر رو روشن می کنید و اینکه کیکی رو روی کدوم طبقه قرار میدید. و اینکه آیا مای فرتون تنظیم هست یا نه.
یه نکته ای هم که توی درست کردن کیک باید رعایت کنید اینه که زمانی که آرد به مواد اضافه میشه باید مواد به آرومی فولد بشه و دیگه نباید زیاد هم بزنید .

من احساس می کنم که مشکل شما یا نوع آردی هست که استفاده می کنید و یا دمی فرتون بالاست
دوشنبه 14 مهر 1393 12:08 ب.ظ
لام
ببخشید یه سوالی داشتم میشه راهنماییم کنید
دوست دارم پای سیب رو درست کنم اما راستش نمیدونم چرا هر کیکی یا مافین یا حتی کیک یزدی در فر درست میکنم روی اون سفت میشه یا بعد چند ساعت داخلشم سفت میشه الان باید چه کار کنم راستش از ارد نانوایی استفاده میکنم فر هم یک ربع قبل روشن میکنم ولی قبل از اینکه زمان پخت کامل بشه روی کیک یا مافین سفت میشه
میشه راهنماییم کنید تا بتونم این پای سیب با رویه نرم درست کنم
f m

سلام
اولا که آرد مناسب برای تهیه کیک آرد سفید سه صفر هست
اینکه میگید کیک بعد از چند ساعت سفت میشه احتمالا به این دلیل هست که زیاد توی فر می مونه و راه حلش اینه که کیک رو بعد از 20 دقیقه با یک خلال دندون تست کنید . کیک زمانی آماده هست که تستر کاملا تمیز بیرون بیاد . کیک نباید کمتر یا بیشتر توی فر بمونه
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.


درباره وبلاگ


من آشپزی رو دوست دارم

مدیر وبلاگ : f m
اینستاگرام
نویسندگان
صفحات جانبی
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
فرم درخواست تبلیغات
نام شرکت
آدرس ایمیل
امکانات دیگر
------------- ----------
کلیه حقوق این وبلاگ برای آموزش تصویری آشپزی محفوظ است