تبلیغات
آموزش تصویری آشپزی - چیز کیک تنوری با چیبس شکلات
آموزش تصویری آشپزی
به سایت ما خوش آمدید
چیز کیک تنوری هر چی بگم که طعم چیز کیکش متفاوت و خوشمزه بود کم گفتم خیلی خیلی خوشمزه است متفاوت ترین چیز کیکی که خوردم این دستور از سایت شف طیبه عزیز برداشتم البته با این تفاوت که من در حمام آب در فر پختم

مواد لازم برای فیلینگ
پنیر خامه ای               400gr
شیر عسلی                400gr
تخم مرغ                       2 عدد
وانیل                              1 ق چ
آرد                                  1 ق غ
چیبس شکلاتی               100gr

مواد لازم برای کراست
بیسکویت سبوس دار     1/5 بسته
کره                                  50 gr
پودر کاکائو                         2 ق غ

1-بیسکویت را خوب پودرش می کنیم بعد پودر کاکائو اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم حالا کره ذوب شده را اضافه کرده و خوب ورز می دهیم تا خمیر بشه من بیسکویت با مخلوط کن پودر می کنم و درهمون مخلوط کن کره را اضافه دوباره مخلوط کن را روشن و چند دقیقه دیگه هم می زنم تا خمیری بشه
2-کف قالب کمربندی را یه کاغذ روغنی پهن کرده و خمیر کفش پهن می کنیم وبعد دور قالب با فویل خوب می پوشانیم


3-كراست رو میذاریم توی فریزر و میریم سراغ فیلینگ.
4-پنیر و شیر عسلی خوب با همزن می زنیم
5-تخم مرغ و وانیل رو هم اضافه میكنیم. و خوب هم مزنیم.
نصف چیپس شكلات رو با آرد قاطی میكنیم ( این باعث میشه كه چیپسها به كف كیك سقوط نكنن) و نصفش رو میریزیم توی فیلینگ و نصفش رو میذاریم كنار.
6-حالا کراست از فریز در میاریم و مواد رو روی آن می ریزیم
7-نصف شکلات چیبسی را که  آردی کرده بودیم روی فیلینگ می ریزیم
نکته:فر را از همان اول روشن می کنیم
8-حالا توی یه ظرف بزرگتر آب جوش میریزیم و قالب رو توی اون قرار میدیم و میذاریم توی فر . (آب باید تا نیمه دیواره ظرفی كه كیك توشه بالا بیاد)
حواستون باشه حتی حتی یک قطره هم آب توی چیز کیک نریزه به آرامی آب در ظرف فر بریزید به این کار  میگن حمام آب داغ
9-ظرف فر با قالب به آرامی در فر با دمای 170 قرار می دهیم بعد از 45 دقیقه در فر باز کرده و بقیه چیبس اضافه کرده و دوباره حدود 15 دقیقه دیگه در فر می گذاریم
10 - بعد از پخت فویل را از قالب جدا کرده وقتی سرد شد در یخچال می گذاریم حداقل 4 ساعت هرچی بیتر در یخچال بمونه بهتره
11- بعد از اینکه از یخچال در آوردیم قالب جدا کرده و کاغذ روغنی هم می تونید جدا کنید


و این هم یه برش خوشمزه

چند نكته رو باید همیشه در مورد چیزكیكها رعایت كنیم تا ترك نخوره و بیخودی پف نكنه و یا پفش زیادی نخوابه. اول اینكه فر از قبل خوب گرم باشه. بعد اینكه در هنگام پخت به هیچ عنوان در فر رو باز نكنیم تا زمان پخت تمام شه. ایجاد محیطی مرطوب به ترك نخوردن كیك كمك میكنه پس حتی اگه فرتون خیلی كوچیكه و نمیتونید از حمام آب استفاده كنید بهتره یه كاسه پر از آب رو كنار قالب یا طبقه زیرین قرار بدید.پس از اتمام پخت اجازه بدید كیك توی فر بمونه تا فر حرارتش رو از دست بده. بعد هم قالب رو روی كاونتر آشپزخونه بذارید تا كم كم سرد شه. وقتی به دمای اتاق رسید دیگه میتونید كیك رو توی یخچال بذارید.








نوع مطلب : دسر، کیک و شیرینی، 
برچسب ها : چیز کیک در فر،
لینک های مرتبط : چیز کیک زبرا، چیز کیک انار، چیز کیک چیبس شکلات،

جمعه 22 فروردین 1393
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.


درباره وبلاگ


من آشپزی رو دوست دارم

مدیر وبلاگ : f m
اینستاگرام
نویسندگان
صفحات جانبی
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
فرم درخواست تبلیغات
نام شرکت
آدرس ایمیل
امکانات دیگر
------------- ----------
کلیه حقوق این وبلاگ برای آموزش تصویری آشپزی محفوظ است