تبلیغات
آموزش تصویری آشپزی - سوپ جو با شیر
آموزش تصویری آشپزی
به سایت ما خوش آمدید
سوپ جو با شیر فکر می کنم خوشمزه ترین سوپ ،سوپ شیر و سوپ خامه است

مواد لازم برای 6 نفر

جو پوست کنده               1پیمانه
هویج رنده شده               1پیمانه
پیاز رنده شده                   2 ق غ
مرغ                                 200gr
آب مرغ                            3 پیمانه
شیر                                 3پیمانه
جعفری خرد شده             3 ق غ
قارچ(در صورت دلخواه)       100 gr
نمک،فلفل                        به میزان لازم
کره                                   25gr
آبلیمو ترش                          2 ق غ

1-جو را حتما با دو برابر آب به مدت 4 الی 5 ساعت خیس کنید چون هم جو مغز پخت میشه هم لعاب بیشتری میده هم کمتر سر میره
2-جو را با همان مقدار آبی که خیس کردید با پیاز و آب مرغ روی شعله گاز بدون درب قرار دهید تا به جوش بیاید(مرغ را بهتره از قبل بپزید و آب آن را جدا کرده و مرغ را از استخوان جدا کنید و در مرحله آخر مرغ اضافه کنید) بعد هویج را اضافه کرده و به مدت 1 ساعت روی شعله ملایم قرار می دهیم
3-وقتی سوپ خوب لعاب داد و جو کاملا شکفته شده و مغز پخت شدندمرغ و نمک فلفل و شیر را به آرامی با یک دست اضافه و با دست دیگر هم می زنیم تا خوب شیر مخلوط شود فقط با شعله ملایم تا زمانی که شیر بجوشد باید هم بزنیم چ.ن شیر و چو زود سر میرود
4-بعد از اینکه سوپ با شیر خوب مخلوط شد و غلیظ شد کره و جعفری و قارچ خرد شده را اضافه می کنیم و بعد از 10 دقیقه خاموش می کنیم
نکته:
1-چاشنی سوپ آب لیمو ترش است که نباید اصلا در موقع طبخ اضافه کنید چون وقتی آبلیمو بجوشد باعث طعم نا خوشایندی میشه خیلی مهمه ّ لیمو را موقع سرو غذا اضافه کنید
2-اگر خواستید سوپ تان سریعتر لعاب بگیره یه روش داریم که  خیلی سوپ خوش طعم میکنه اینه که 1 ق غ آرد سفید را با همان مقدار کره روی حرارت ملایم تفت می دهیم بعد با نصف استکان شیر حل کرده و به سوپ اضافه می کنیم و هم میزنیم تا خوب بجوشه این کار باعث میشه که سوپ سریع لعاب بگیره و باعث طعم لذیذی بشه
3-برای تزیین اگه رژیم خاصی ندارید حتما از خامه صبحانه استفاده کنید
4-می تونید سوپ شیر بدون مرغ و جایگزین آن سوپ با قارچ بپزید ففط در این روش باید به جای آب مرغ آب اضافه کرده و بهتره که قارچ ها را هم با کره تفت بدید






نوع مطلب : پیش غذا و اردور، سوپ و آش، غذا با مرغ، سفره رمضان، کیک و شیرینی، 
برچسب ها : سوپ،
لینک های مرتبط :

دوشنبه 18 فروردین 1393
یکشنبه 31 مرداد 1395 07:21 ب.ظ
عالی بود
f m

شنبه 28 شهریور 1394 09:18 ب.ظ
خیلی ممنون از نکته آبلیمو.عالی بود.
f m

جمعه 23 مرداد 1394 12:21 ق.ظ
فلفل سیاه با این غذا فوق العاده.البته به نظر من
ممنون
f m

ممنون از نظرتون
یکشنبه 9 شهریور 1393 09:18 ب.ظ
ممنون عالی بود.حتما امتحانش میکنم
f m

نوش جونتون
چهارشنبه 11 تیر 1393 01:29 ب.ظ
سلام ممنون از سایت خوبتون
ایا اب سوپ باید کاملا خشک شود تا شیر به ان اضافه کنیم؟
zohre mass

سلام،آب اولیه سوپ هم جذب جو میشه هم تبخیر میشه و شما وقتی شیر اضافه می کنید که جو کاملا پخته شده و میزان آب سوپ کم شده باشه
سه شنبه 16 اردیبهشت 1393 08:10 ق.ظ
با سلام، از سایت بسیار دوستانه اتان متشکرم . وقتی شیر را در زمان پخت به سوپ اضافه می کنیم شیر حالت بریده بریده می شود (مثل وقتی که شیر ترشیده باشد) چکار باید کرد که این مدلی نشود.
f m

اولا که شیر نباید مستقیم از یخچال در بیاد یعنی باید از قبل بذارید بیرون تا کمی گرم بشه (هم دمای محیط)
ثانیا نباید از قبل توی سوپ آبلیمو ریخته باشید
ثالثا باید موقعی که شیر رو داخل سوپ می ریزید همزمان هم بزنید
دوشنبه 18 فروردین 1393 10:01 ب.ظ
سلام مرغ رو چطور می پزید؟با ادویه؟میشه کامل بگید،مرسی
zohre mass

سلام نه عزیزم ادویه اصلا نباید بزنید فقط پیاز در ضمن میتونید که مرغ را همزمان با آب بیشتری با جو بپزید فقط یه سختی داره اینکه دوباره باید از بقیه مواد جدا کنید و حتما استخوان مرغ جدا کنید وخرد کنید ودوباره در انتها به سوپ اضافه کنید در غیر اینصورت مرغ تا اگر از ابتدا در سوپ باشه تا پخت کامل سوپ ریش ریش میشه و ظاهر خوبی نداره.
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.


درباره وبلاگ


من آشپزی رو دوست دارم

مدیر وبلاگ : f m
اینستاگرام
نویسندگان
صفحات جانبی
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
فرم درخواست تبلیغات
نام شرکت
آدرس ایمیل
امکانات دیگر
------------- ----------
کلیه حقوق این وبلاگ برای آموزش تصویری آشپزی محفوظ است