آموزش تصویری آشپزی
به سایت ما خوش آمدید
سوپ جو با شیر فکر می کنم خوشمزه ترین سوپ ،سوپ شیر و سوپ خامه است

مواد لازم برای 6 نفر

جو پوست کنده               1پیمانه
هویج رنده شده               1پیمانه
پیاز رنده شده                   2 ق غ
مرغ                                 200gr
آب مرغ                            3 پیمانه
شیر                                 3پیمانه
جعفری خرد شده             3 ق غ
قارچ(در صورت دلخواه)       100 gr
نمک،فلفل                        به میزان لازم
کره                                   25gr
آبلیمو ترش                          2 ق غ

1-جو را حتما با دو برابر آب به مدت 4 الی 5 ساعت خیس کنید چون هم جو مغز پخت میشه هم لعاب بیشتری میده هم کمتر سر میره
2-جو را با همان مقدار آبی که خیس کردید با پیاز و آب مرغ روی شعله گاز بدون درب قرار دهید تا به جوش بیاید(مرغ را بهتره از قبل بپزید و آب آن را جدا کرده و مرغ را از استخوان جدا کنید و در مرحله آخر مرغ اضافه کنید) بعد هویج را اضافه کرده و به مدت 1 ساعت روی شعله ملایم قرار می دهیم
3-وقتی سوپ خوب لعاب داد و جو کاملا شکفته شده و مغز پخت شدندمرغ و نمک فلفل و شیر را به آرامی با یک دست اضافه و با دست دیگر هم می زنیم تا خوب شیر مخلوط شود فقط با شعله ملایم تا زمانی که شیر بجوشد باید هم بزنیم چ.ن شیر و چو زود سر میرود
4-بعد از اینکه سوپ با شیر خوب مخلوط شد و غلیظ شد کره و جعفری و قارچ خرد شده را اضافه می کنیم و بعد از 10 دقیقه خاموش می کنیم
نکته:
1-چاشنی سوپ آب لیمو ترش است که نباید اصلا در موقع طبخ اضافه کنید چون وقتی آبلیمو بجوشد باعث طعم نا خوشایندی میشه خیلی مهمه ّ لیمو را موقع سرو غذا اضافه کنید
2-اگر خواستید سوپ تان سریعتر لعاب بگیره یه روش داریم که  خیلی سوپ خوش طعم میکنه اینه که 1 ق غ آرد سفید را با همان مقدار کره روی حرارت ملایم تفت می دهیم بعد با نصف استکان شیر حل کرده و به سوپ اضافه می کنیم و هم میزنیم تا خوب بجوشه این کار باعث میشه که سوپ سریع لعاب بگیره و باعث طعم لذیذی بشه
3-برای تزیین اگه رژیم خاصی ندارید حتما از خامه صبحانه استفاده کنید
4-می تونید سوپ شیر بدون مرغ و جایگزین آن سوپ با قارچ بپزید ففط در این روش باید به جای آب مرغ آب اضافه کرده و بهتره که قارچ ها را هم با کره تفت بدید






نوع مطلب : پیش غذا و اردور، سوپ و آش، غذا با مرغ، سفره رمضان، کیک و شیرینی، 
برچسب ها : سوپ،
لینک های مرتبط :

دوشنبه 18 فروردین 1393
دوشنبه 5 آبان 1399 09:56 ب.ظ
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.


درباره وبلاگ


من آشپزی رو دوست دارم

مدیر وبلاگ : f m
اینستاگرام
نویسندگان
صفحات جانبی
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
فرم درخواست تبلیغات
نام شرکت
آدرس ایمیل
امکانات دیگر
------------- ----------
کلیه حقوق این وبلاگ برای آموزش تصویری آشپزی محفوظ است
شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Mobile Traffic | سایت سوالات