تبلیغات
آموزش تصویری آشپزی - مارمالاد پرتقال
آموزش تصویری آشپزی
به سایت ما خوش آمدید
مارمالاد پرتقال مواد لازم
مغز(پره های پرتقال)پرتقال                   1/5 لیوان
آب پرتقال                                              1لیوان
شکر                                                     1/5 لیوان
پودر ژلاتین                                              1ق چ

ابتدا پرتقال ها را از پوست و هسته جدا کرده و با یک لیوان آب پرتقال و شکر روی شعله ملایم میگذاریم و تا زمانی که غلظت بگیره می جوشانیم تقریبا 30 دقیقه و خاموش کی کنیم بعد پودر ژلاتین را که به روش بن ماری حل کردیم را داخل مارمالاد می ریزیم و بعد از خنک شدن در یخچال می گذاریم.
از مارمالاد پرتقال در انواع دسر های پرتقالی و پنکیک ها و رولت می توانیم استفاده کنیم برای تزیین هم می توان استفاده کرد البته خوردن مارمالادها با کره و نان هم بسیار لذیذ است.
نکته:مارمالاد در یخچال درون ظرف شیشه ای درب بسته تا مدت زیادی قابل استفاده است.





نوع مطلب : صبحانه، مربا، مواد اولیه/فریز، 
برچسب ها : مارمالاد، مربا پرتقال،
لینک های مرتبط :

شنبه 9 فروردین 1393
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.


درباره وبلاگ


من آشپزی رو دوست دارم

مدیر وبلاگ : f m
اینستاگرام
نویسندگان
صفحات جانبی
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
فرم درخواست تبلیغات
نام شرکت
آدرس ایمیل
امکانات دیگر
------------- ----------
کلیه حقوق این وبلاگ برای آموزش تصویری آشپزی محفوظ است