تبلیغات
آموزش تصویری آشپزی - مرغ با سس پرتفال
آموزش تصویری آشپزی
به سایت ما خوش آمدید
مرغ با سس پرتقال
غذای جدید با پرتقال:من کلا طعم غذا شیرین خیلی دوست ندارم اولین بار هم مرغ پرتقالی با آبمیوه های پاکتی درست کردم با وجود آبلیمو ترش کمی شیرین بود ولی حالا که فصل پرتقاله هر بار که درست کردم طعم ملس لذت بخشی داره و رنگ خیلی زیبایی با سس غلیظ خوش طعم حتما امتحان کنید.

مواد لازم
مرغ                        3 تکه
کره                         20gr  یا 1 ق م
آب پرتقال تازه           نصف لیوان
زعفران دم کرده         2 ق غ
آب لیمو ترش تازه       1 ق چ(دلخواه در صورتیکه طعم ترش دوست دارید البته اول سس بچشید)
نمک فلفل قرمز          به میزان لازم

1-ابتدا مانند مرغ مجلسی تکه های مرغ را با کره با شعله ملایم تفت می دهیم تا طلایی شود همین مقدار کره کافیه اگه شعله را ملایم کنید و درب ظرف بگذارید همین مقدار زیاد هم هست
2- زعفران دم کرده را به همراه نمک فلفل قرمز یا سفید اضافه کرده(دقت کنید برای یک رنگ شدن غذا اصلا از فلفل سیاه استفاده نکنید)
3-بوی خوش زعفران کره به مشام که رسید آب پرتقال اضافه کنید و با شعله ملایم تقریبا به مدت 30 دقیقه بپزید(مدت زمان بستگی به اندازه مرغ و نوع مرغ داره)
سس غلیظ و خوش رنگی داره،یکی از پرتقال هایی که آب گرفتم خونی بود برای همین رنگش نارنجی تیره شد اگر سس مرغ چشیدید و احساس کردید که نیاز به ترشی داره در 5 دقیقه آخر چند قطره آبلیمو ترش تازه اضافه کنید ولی نیاز نیست
نکته:اگه آب مرغ کم شده بود و هنوز نپخته بود و خواستید آب اضافه کنید حتما آب پرتقال اضافه کنید مهمههههه
اگر فصل پرتقال نبود از آب پرتقال های پاکتی استفاده کنید

مرغ با سس پرتقال

غلظت سس و رنگش معلومه اینجا






نوع مطلب : غذا با مرغ، 
برچسب ها : سس پرتقال، مرغ مجلسی، غدای سریع،
لینک های مرتبط : مرغ مجلسی،

دوشنبه 21 بهمن 1392
پنجشنبه 12 تیر 1393 12:31 ق.ظ
سلام عزیزم
من از کره نمیتونم استفاده کنم بدلیل گرفتگی عروق قلب میتونم حذفش کنم یا از روغن زیتون و یا ... استفاده کنم خواهش می کنم جوابمو بدید ممنون میشم عزیزم

اگه زحمتی نیست پاسخ را به ایمیلم بفرستید. متشکرم
f m

توی این غذا فقط یک قاشق مربا خوری کره اضافه شده
ولی اگر شما با همین مقدار هم مشکل دارید می تونید از روغن زیتون استفاده کنید

با توجه به اینکه ایمیلتون رو برام ننوشتید مجبور شدم همین جا جواب بدم
یکشنبه 17 فروردین 1393 02:37 ب.ظ
سلام.اول فکرکردم مثل بعضی سایتها آموزش تصویری مرحله به محله گذاشتین!!!کاش اونجوری بود.
f m

عزیزم بعضی از دستورا عکس مرحله به مرحله داره
یکشنبه 18 اسفند 1392 11:53 ق.ظ
سلام
باتشکر از دستورهای خوب و کاملتون.

برای از بین بردن بوی مرغ نباید پیاز سیر یا چیز دیگه ای استفده کنیم؟
zohre mass

سلام ممنون از توجه شما، نه عزیزم اصلامرغ بوی بدی به این روش نمیده فقط عطر کره و زعفران میگیره برای اطلاع بیشتر از این موضوع دستور مرغ مجلسی نگاه کنید.
دوشنبه 28 بهمن 1392 01:45 ب.ظ
VERY GOOD
جمعه 25 بهمن 1392 01:01 ق.ظ
سلام من معمولا توی نت سایتای اشپزی رو می خونم از شمام خوشم اومده خوب توضیح میدین فردا قراره مرغ مجلسی شما رو درست کنم،میدونم خوب میشه،از شما ممنونم.
f m

خوشحالم که سایت رو پسندیدید
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.


درباره وبلاگ


من آشپزی رو دوست دارم

مدیر وبلاگ : f m
اینستاگرام
نویسندگان
صفحات جانبی
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
فرم درخواست تبلیغات
نام شرکت
آدرس ایمیل
امکانات دیگر
------------- ----------
کلیه حقوق این وبلاگ برای آموزش تصویری آشپزی محفوظ است