تبلیغات
آموزش تصویری آشپزی - ته چین رژیمی
آموزش تصویری آشپزی
به سایت ما خوش آمدید
ته چین رژیمی یکی از غذاهای مورد علاقه همسرم ته چین از وقتی برای کلسترول رژیم گرفته ،خوردن تخم مرغ و روغن زیاد ممنوع برای همین من اینجا یه ته چین بدون تخم مرغ توضیح میدهم فقط در نظر داشته باشید برای مهمونی درست نکنید چون ظاهرش مثل ته چین با تخم مرغ روغن نیست ولی طعمش لذیذتره .

مواد لازم برای یک قالب تک نفره
مرغ پخته                                                         100gr
برنج آبکش شده                                             نصف پیمانه
ماست چکیده(منظور آب گرفته نه پر چرب)         1 پیمانه
زعفران دم کرده                                                2 ق غ
نمک فلفل                                                        به میزان لازم
روغن کنجد یا زیتون                                            2 ق غ


1-ابتدا قالب تک نفره را با روغن چرب کرده (توجه کنید :در ته چین های با تخم مرغ قالبی در آمدن و خوش فرم بودنش به خاطر تخم مرغه پس هرچی قالب بزرگ باشه ته چین ضخیمتر مانعی نداره چون زرده های عزیز تخم مرغ باعث فرم دادن برنج میشه ولی ما اینجا تخم مرغ نداریم پس ریسک نمی کنیم از قالب های کوچک و مهمتر از آن تفلون چون روعن داخل ته چین هم حذف کردیم استفاده می کنیم البته تابه های رژیمی و تابه های کوچک تفلون هم خوبه)
 2-مرغ پخته شده را از طول برش زده و و با ماست زعفران و نمک فلفل مخلوط کرده و نیم ساعت در یخچال می گذاریم.


3- بعد از این که مرغ با ماست زعفران طعم دار شد برنج را اضافه می کنیم


باید همچین حالتی باشه خیلی رقیق نباشه
4- مواد را به قالب که کمی از قبل داغ شده منتقل کرده و با قاشق خوب فشار می دهیم حالا اگر قالب تک نفره است در فر از قبل گرم شده 170 به مدت 20 دقیقه قرار می دهیم اگه در تابه ریختیم روی شعله ملایم قرار می دهیم تا سرخ بشه بعد برمی گردونیم طرف دیگه اش سرخ می کنیم.
شاید ظاهرش به خوبی ته چین با تخم مرغ نشه ولی طعمش خیلی لذیذتره و رژیمی





نوع مطلب : پلو ها، رژیمی، غذا با مرغ، 
برچسب ها : ته چین، ته چین بدون تخم مرغ،
لینک های مرتبط :

شنبه 19 بهمن 1392
شنبه 24 اسفند 1392 06:32 ب.ظ
حتما باید ماست چکیده باشه؟
ماست معمولی نمیشه ؟
zohre mass

سلام، ماست چکیده حتما استفاده کنید چون ته چین رژیمی تخم مرغ نداره اگه ماست معمولی باشه خیلی رقیق میشه و خوب قالبی نمیشه البته منظور از ماست چکیده ماست آب گرفته است نه ماست پرچرب
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.


درباره وبلاگ


من آشپزی رو دوست دارم

مدیر وبلاگ : f m
اینستاگرام
نویسندگان
صفحات جانبی
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
فرم درخواست تبلیغات
نام شرکت
آدرس ایمیل
امکانات دیگر
------------- ----------
کلیه حقوق این وبلاگ برای آموزش تصویری آشپزی محفوظ است