تبلیغات
آموزش تصویری آشپزی - قیمه نثار به روایتی دیگر
آموزش تصویری آشپزی
به سایت ما خوش آمدید
قیمه نثار
دستور قیمه نثار رو قبلا توصیح داده بودم اینجا

ما بالاخره دعوت شدیم خونه دوست عزیزم زهرا جون و ایشون زحمت کشیدند و برامون قیمه نثار درست کردند
خوردن قیمه نثار زهرا جون همان و پیدا شدن اشتباهات من هم همان
البته اول از همه بگم که اون قیمه نثاری که خودم درست کرده بودم بسیار بسیار خوشمزه بود و باز هم درست خواهم کرد چون خیلی خوشمزست ولی خوب قیمه نثار نیست . حالا باید یه اسم خوب براش انتخاب کنم تا با قیمه  نثار اشتباه نشه .

اینجا دستور رو کامل نمی نویسم فقط تعییراتش رو نسبت به دستور قبلی می نویسم 

نکته اول : توی دستور قبل گفته بودم که پیاز رو به صورت رشته های باریک سرخ کنید که اشباه بود . درستش اینه که پیاز ها رو رنده کنید و وقتی که کمی سبک شد گوشت رو بهش اضافه کنید.

نکته دوم : توی مواد دستور قبلی اسمی از خلال نارنج برده نشده بود که جزء یکی از مواد اصلی این غذا هست . و استفاده از اون به این صورت هست که خلال نارنجی که تلخی اون گرفته شده رو در کره سرخ کنید و از ابتدای پخت گوشت به غذا اضافه کنید تا بپزه . 

نکته سوم: ادویه این غذا مخلوط دارچین+زعفران+هل+گلاب می باشد که در اواخر پخت باید اضافه بشه 

نکته چهارم : چاشنی این غذا دو سه قاشق شکر + دو سه قاشق آبلیمو می باشد


این دستور رو فعلا داشته باشید تا خودم با دوربین دست بکار بشم و دستور اصلی رو مرحله به مرحله براتون بذارم 

این عکس قشنگ و خوشمزه هم کار دوست گلم زهرا جونه 






نوع مطلب : پلو ها، غذای گوشتی، 
برچسب ها : قیمه نثار، غذای محلی، غذای قزوینی،
لینک های مرتبط :

سه شنبه 15 بهمن 1392
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.


درباره وبلاگ


من آشپزی رو دوست دارم

مدیر وبلاگ : f m
اینستاگرام
نویسندگان
صفحات جانبی
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
فرم درخواست تبلیغات
نام شرکت
آدرس ایمیل
امکانات دیگر
------------- ----------
کلیه حقوق این وبلاگ برای آموزش تصویری آشپزی محفوظ است