تبلیغات
آموزش تصویری آشپزی - مرغ مجلسی
آموزش تصویری آشپزی
به سایت ما خوش آمدید
مرغ مجلسی

هر چقدر بگم این مدل پخت مرغ: آسون خوشمزه خوشرنگ خوشبو مجلسیه کم گفتم تا جایی که همه مهمونها از من روش پخت مرغ میخواستند امتحان کنید
 
مواد لازم برای 4 نفر

مرغ (سینه یا ران فرقی نمیکنه فقط اگه ران بود هر ران 2تیکه اگه سینه بود 4 تکه)             4 تکه

کره                                   50 gr
زعفران دم کرده                 1 استکان
رب گوجه فرنگی                2 ق غ
نمک و فلفل قرمز              به میزان لازم
آب لیمو ترش تازه               1 ق غ
آب جوشیده                       نصف لیوان


1- ابتدا کره را درون ماهیتابه بریزید و تکه های مرغ را در آن بچنید دقت کنید که حتما همه مرغ ها کف ظرف باشند یعنی روی هم نچنید پس ظرف را به اندازه انتخاب کنید، مرغ ها را با شعله ملایم با کره سرخ کنید وقتی یک طرف آن سرخ شد برگردونید و طرف دیگه را هم سرخ کنید
2-زعفران را اضافه کنید و تمام مرغ ها را به زعفران آغشته کنید در حدی تفتش میدیم كه روی مرغ یه لایه زعفرونی طلایی رنگ بگیره
3-حالا رب و آبلیمو و نمک و فلفل را  با آب در کاسه ای مخلوط و به تابه اضافه می کنیم هم میزنیم و تکه های مرغ را جابه جا میکنیم تا تمام سطح مرغ ها با سس کاور شود ،درش رو میذاریم و اجازه میدیم با حرارت متوسط بپزه

4-هر ده دقیقه یه همش میزنیم و مطمئن میشیم آبش كم نشده باشه. این غذا سس تقریبا غلیظی داره یعنی میزان آبی كه توش میریزیم باید هر بار خیلی كم باشه.
مدت زمان پخت مرغ استانداردی نداره. بعضی مرغها دیر پزن بعضی ها زودپز. اینه كه باید چك كنید ببینید پخته یا نه. وقتی آماده است كه وقتی كارد رو توی یه تیكه از مرغ فرو میبریم متوجه شیم كاملا پخته

جالبه که این مدل مرغ بدون پیازه و واقعا طعم خوبی داره اصلا فکر کنم مرغ با پیاز بوی بدتری میگره ولی این روش پخت بدون هیچ زحمتی باعث بوی خوش کره و زعفران در کل خونه میشه که دل هر مهمونی میبره،و از این بهتر اینکه من یکی اگه مرغ  قبلا میموند و مجبور بودم برای وعده بعدی گرم کنم ترجیح می دادم که نان پنیر بخورم ولی مرغ مونده نخورم ولی این روش مرغ دوبار گرم شده آن هم معرکه است خیلی تعریف کردم










نوع مطلب : غذا با مرغ، 
برچسب ها :
لینک های مرتبط : مرغ مجلسی شف طیبه،

دوشنبه 30 دی 1392
چهارشنبه 27 مرداد 1395 08:56 ب.ظ
سلام
ببخشید من همیشه موقع سرخ كردن یا پختنِ ران مرغ مشكل دارم، چون هر چقدر هم كه بشورمشون، بازم حرارت كه میبینن ازشون خون میاد بیرون و نمیدونم باید چیكار كنم؟ به هر كس هم میگم تعجب میكنه و میگه براش پیش نیومده؟
f m

تا بحال برام چنین مشکی پیش نیومده ولی فکر می کنم بهتره بعد از شستشوی مرغ اونا رو خشک کنید ولی یه مدتی داخل یخچال یا فریزر قرار بدید بعد اونو طبخ کنید
پنجشنبه 30 مهر 1394 06:06 ق.ظ
سلام من برای اولین بار میخوام برای ۱۵۰نفر مرغ بپزم مقداری ابی که باید تو مرغ بریزم نمیدونم یکی میگه تا روی مرغ اب بیاد یکی میگه باید دم بندازیم میشه راهنمایی کنید
f m

برای پخت مرغ زیاد چند تا مورد رو رعایت کنید
اول اینکه مرغ ها نباید خیلی روی هم چیده بشن. نهایت دو یا سه لایه مرغ باشه
ته قابلمه ران مرغ ها رو بچینید و روی اون ها رو سینه بچینید
مقدارآب مرغ هم به نوع مرغی که می خواهید درست کنید ربط داره
من برای مرغ زیاد همیشه اول مرغ رو توی کره سرخ می کنم
بعد توی مقدار کمی آب می پزم . حتی گاهی اوقات کف قابلمه پیاز فراوان خرد می کنم و مرغ ها رو با ترتیبی که گفتم روی اون می چینم و ر قابلمه رو می بندن تا با حرارت کم بخار پز بشه.
بعد سس مرغ رو درست می کنم و نی ریزم روی مرغ ها
سس مرغ: پیاز داغ، آب گوجه، آب لیمو یا غوره ، نمک و فلفل و زرد چوبه
چهارشنبه 13 خرداد 1394 12:52 ب.ظ
من دیدم کنار لینک مرتبط نوشتین شف طیبه.عذرخواهی میکنم زود قضاوت کردم.کاش تو دستور ذکر کنین که برای بقیه هم سوئ تفاهم نشه.بازم غذرخواهی منو بپذیرین
f m

خواهش می کنم عزیزم
سه شنبه 29 اردیبهشت 1394 10:30 ب.ظ
از روی شف طیبه ورداشتی ولی نمیبینم جایی ذکر کرده باشی....
f m

سلام عزیزم
توی لینک اصلی (روی صفحه اصلی غذاهای با مرغ)
منبع ذکر شده
سه شنبه 14 بهمن 1393 09:19 ب.ظ
خیلی خیلی عالی بود از شما واقعا ممنونم
من و همسرم واقعا مزه اون رو دوست داشتیم
واقعا سایت شما تکه!
f m

ممنون از شما
خوشحالم که راضی بودید
امیدوارم بتونم کمک خوبی برای شما باشم
جمعه 10 مرداد 1393 03:30 ب.ظ
سلام.منم درست کردم خیلی خیلی عالی بود ممنونمازتون
f m

نوش جونتون
سه شنبه 12 فروردین 1393 03:55 ب.ظ
ببخشید من قابلمه م ک بزرگ بود از نظر چیدن مرغها مشکلی نبود . از نظر دستور سس مشکل داشتم
مثلا مامان خودم 2-3 لیوان اب میریزن واسه پختنش شما گفتید نصف لیوان
ولی من نصف لیوان ک ریختم مرغها کامل داخل سس فرو نرفت
کاش ی عکس از این مرحله اضافه کردن سس می ذاشتید
f m

عزیزم زیرش رو کم کنی و درش رو ببندی می پزه
2-3 لیوان آب باعث میشه که مرغ وا بره و دیگه یه غذای مجلسی نیست
دوشنبه 26 اسفند 1392 06:56 ب.ظ
منمدرست کردم خوشمزه شد واقعا
من تو آشپزی تازه کارم
بعد قابلمه ای ک برداشته بودم بزرگ بود واسه همین میزان سسی ک شما دستورشو دادید به اندازه ای نبود که مرغ ها کاملا داخلش قرار بگیرن
مجبور شدم 3 برابر این دستور درست کنم
کارم درست بوده؟ آخر کار رب زیادی موند ته قابلمه
و حدوددا میشه بگید ی مرغ چقدر طول میکشه بپزه؟
zohre mass

سلام، خوشحالم که از طعمش راضی بودید باید اول برای مرغ ظرف مناسب با اندازه تکه های مرغ انتخاب کنید که مجبور به اضافه کردن نشید هر تکه مرغ باید کامل ته ظرف فراربگیره که سرخ بشه میتونید اگه ظرف کوچیکه اول هرتکه را جدا با کره سرخ کنید بعد از آن روی هم بگذارید وسس اضافه کنید ولی یادتون باشه اگه میخواهید مرغ همیشه حالتش حفظ کنه و له نشه روی هم قرار ندید.برای اینکه بدونید مرغ پخته نمیتونم زمان دقیق بدهم چون بستگی به تعداد تکه های مرغ نوع مرغ مثلاً سینه زودتر از ران پخته میشه یا کوچیکه بزرگ بودن تکه های مرغ ولی برای اینکه بدونید مرغ پخته همیشه بعد از 45 دقیقه چنگال یا چاقو به آرامی در گوشت مرغ فروببرید تا به استخوان برسد بعد به آرامی دربیارید اگه از مرغ آب قرمزی که شبیه رنگ خون خارج نشه و به راحتی چنگال داخل بره بیرون بیاد پخته.امیدوارم تونسته باشم پاسخ به درستی بدهم.
سه شنبه 20 اسفند 1392 02:08 ق.ظ
سلام من درستکردم عااااالی شد،مرسی بوووووس
f m

نوش جونتون
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.


درباره وبلاگ


من آشپزی رو دوست دارم

مدیر وبلاگ : f m
اینستاگرام
نویسندگان
صفحات جانبی
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
فرم درخواست تبلیغات
نام شرکت
آدرس ایمیل
امکانات دیگر
------------- ----------
کلیه حقوق این وبلاگ برای آموزش تصویری آشپزی محفوظ است