آموزش تصویری آشپزی ![]() موادلازم تمرهندی 1بسته برنج 1فنجان نخود نصف فنجان بلغور جو نصف فنجان پیاز داغ 4ق غ نعنا داغ 1ق غ ترخون خشک(دلخواه) 1ق م عصاره قلم گوساله(دلخواه) 2ق غ 1-نخود از قبل خیس می کنیم بعد با آب قلم می پزیم 2-بعد از پخت نخود بلغور و برنج اضافه کرده و می پزیم تقریبا با 3 لیوان آب 3-تمرهندی را با 1 لیوان آب خیس میکنیم و با دست خوب له می کنیم تا تمر از هسته ها جدا شوند بعد از یک صافی هسته و عصاره تمر را جدا می کنیم 4-عصاره تمر را به آش اضافه و پیاز داغ نعنا داغ و ترخون را اضافه می کنیم بعد می چشیم اگر احتیاج به نمک داشت اضافه می کنیم.شعله را ملایم کرده تا آش جا بیفتد. نکته:تمرهندی کمی شور است قبل از اضافه کردن نمک حتما بچشید میتونید اگر رژیم غذایی خاصی دارید عصاره قلم حذف کنید. این آش برای کسانی که مشکل گوارش هضم و دفع دارند فوق العاده مفید است. نوع مطلب : سوپ و آش، رژیمی، برچسب ها : تمر هندی، غذای سبک، لینک های مرتبط : درباره وبلاگ مطالب اخیر موضوعات
پیوندها نویسندگان صفحات جانبی آمار وبلاگ
فرم درخواست تبلیغات امکانات دیگر |
کلیه حقوق این وبلاگ برای آموزش تصویری آشپزی محفوظ است
|