تبلیغات
آموزش تصویری آشپزی - پیتزا قیفی
آموزش تصویری آشپزی
به سایت ما خوش آمدید
پیتزا قیفی 3
قبلا زهره جون دستور تهیه این قیفای خوشکل رو گذاشته بود ولی من الان می خوام آموزش مرحله به مرحله رو براتون بذارم 

خوب اول می ریم سراغ قیف ها
دو تا ره حل داریم :
اول اینکه تشریف ببرید لوازم قنادی و قیف بخرید خیلی راحت و شیک و بدون دردسر
دوم اینکه خودتون دست بکار بشید قیف درست کنید 

خوب خریدنش که دیگه یاد دادن نداره چون مطمئنم که خودتون خوب بلدید 
پس میریم سر درست کردن قیف

پیتزا قیفی 1

برای درست کردن قیف احتیاج به فویل داریم 
هر چی فویل ضخیم تر باشه بهتره 
فویلی که من استفاده کردم خیلی ضخیم نبود و عرضش 30 سانت بود . من فویل رو از طول 15 سانت بریدم و تا زدم تا کمی ضخیم تر بشه . پس من یه ورق فویل 15*15 درست کردم و همون جور که توی شکل مشخصه به شکل قیف درش آوردم 



خوب حالا نوبت خمیر می رسه 
مواد لازم برای تهیه خمیر

مواد لازم : 

شیر ولرم نصف پیمانه

آب ولرم نصف پیمانه

روغن 3 ق س

شکر 1/8  پیمانه 

تخم مرغ زده شده 1 عدد

نمک یک ونیم ق م

خمیر مایه فوری 2+1/4 ق م  ( 2 ق م + یک چهارم ق م )

آرد سه و نیم الی چهار پیمانه


مواد لازم برای رویه :

زرده تخم مرغ 1 عدد 
پودر زعفران کمی
شیر 1 ق س


تخم مرغ رو با چنگال هم بزنید 
شکر،نمک،شیر ولرم،آب ولرم،روغن و تخم مرغ زده شده رو با قاشق چوبی با هم مخلوط کنید 
دو پیمانه از آرد رو اضافه کنید هم بزنید 
مایع خمیر رو روی خمیر بپاشید ومخلوط کنید و  10 دقیقه بدون در استراحت بدید
ما بقی آرد رو کم کم اضافه کنید تا زمانی که دیگه خمیر به دست نچسبه (خمیرش کمی چسبنه هست ولی نه خیلی زیاد ) 
مقدار آرد به نوع آرد بستگی داره پس هر کسی مقدار متفاوتی آرد مصرف می کنه تا به نتیجه دلخواه برسه
حالا خمیر رو د0 دقیقه ورز بدید و روش رو با سلفون بچوشونید و 1 ساعت در جای گرم قرار بدید 
بعد از 1 ساعت حجم خمیر 2 برابر میشه 
از خمیر گلوله های کوچیک بردارید (حدودا 50 گرم ) سعی کنید گلوله ها یه اندازه باشن
حالا خمیر هایی که جدا کردید رو به صورت فیله های دراز دراز در بیارید . اندازه فیله ها باید یکسان باشه تا قیف های یه اندازه داشته باشید.
حالا قیف هایی که از قبل دریت کردید (یا رفتید از مغازه خریدید) رو بردارید و خمیر رو از سرش دور قیف بپیجید

یه زرده تخم مرغ رو با شیر و کمی پودر زعفران ،با چنگال هم بزنید
کف سینی فر رو کاغذ روغنی بندازید (اگر قیف هاتون به اندازه کافی محکم هستند که بتونید ایستاده نگهشون دارید یا اینکه قیف های آماده دارید نیازی به این کار نیست )
قیف ها رو داخل سینی بچینید و روی اون ها رو مخلوط زرده بمالید. می تونید روی قیف ها کنجد و تخمه بریزید 

سینی رو داخل فری که از  قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کردید قرار بدید. به مدت 20-25 دقیقه (تا زمانی که روی قیف ها طلایی بشه )

بعد از سرد شدن نون ها رو از قیف جدا کنید 
پیتزا قیفی 2

توی این قیف ها رو با هر فیلینگی که دوست دارید پر کنید 
می تونید داخلشون رو با سالاد های سرد مثلا الویه پر کنید 
یا می تونید مثل من با سس گوشتی (سس ماکارونی ) پر کنید و روش رو پنیر پیتزا بریزید و داخل فر قرار بدید تا زمانی که پنیر ذوب و کمی طلایی بشه )

با این مقدار خمیر حدودا 10 تا قیف می تونید درست کنید 

من مقدار خمیر رو 2 برابر کردم و به نصف خمیر نون همبرگر کوچیک درست کردم 
از خکیر گلوله های کوچک برداشتم و گرد کردم و در سینی قرار دادم و روش رو زرده تخم مرغ مالیدم و داخل فر قرار دادم (180 درجه، 20-25 دقیقه)

برای وسط همبرگر ها هم گوشت چرخکرده و سویا رو با نسبت برابر به همراه نمک و فلفل و 2 حبه سیر و پودر سیر و آویشن توی غذا ساز ریختم و بعد خوب ورز دادم 
با مخلوط همبرگر های کوچک درست کردم و توی روغن داغ سرخ کردم و وسط نون ها قرار دادم 

همبرگر کوچک





پیتزا قیفی 4




نوع مطلب : پیتزا، پیش غذا و اردور، غذا های پنیری، غذاهای خمیری، 
برچسب ها : پیتزا، پیتزا قیفی، قیف، همبرگر، نون همبرگر، خمیر پیتزا، اردور،
لینک های مرتبط : اردور،

چهارشنبه 4 دی 1392
جمعه 23 مرداد 1394 09:05 ب.ظ
سلام بسیار ممنون
f m

جمعه 29 خرداد 1394 01:47 ق.ظ
منطور از پیمانه.اندازش چقدریه؟چه پیمانه ای منظورتونه؟بگید ممنون میشم
f m

پیمانه ها رو می تونید از لوازم قنادی فروشی تهیه کنید.
فنجون های معمولی مثلا مدل فرانسوی به اندازه یک پیمانه هستند
یا پیمانه پلو پز. البته پیمانه شیری پزی کمی بزرگتر از پیمانه پلو پز هست ولی اگر هم استفاده کنید مشکل خاصی پیش نمیاد
چهارشنبه 13 خرداد 1394 01:38 ب.ظ
آفرین به این سلیقه.عالی بود.
f m

چهارشنبه 13 خرداد 1394 01:36 ب.ظ
عالی بود گلم
f m

چهارشنبه 13 خرداد 1394 01:36 ب.ظ
آفرین به این سلیقه.عالی بود.
f m

شنبه 19 اردیبهشت 1394 05:13 ب.ظ
f m

شنبه 19 اردیبهشت 1394 05:12 ب.ظ
عالیییییییییییییییییییییییییییییییییییییی بود
f m

سه شنبه 11 فروردین 1394 10:50 ب.ظ
خانم واقعا دستتون درد نکنه
f m

شنبه 18 بهمن 1393 03:35 ق.ظ
عالی بود ،، من با هر روشی درست میکردم وسطش خمیر میشد اما با مقدار و اندازهای شماعالی دراومد
f m

خوشحالم
نوش جونتون
جمعه 10 بهمن 1393 03:02 ب.ظ
بسیار سپاسگزار علی بود.
f m

پنجشنبه 9 بهمن 1393 09:36 ب.ظ
سلام ،بسیار سپاسگزار
f m

یکشنبه 28 دی 1393 01:06 ق.ظ
مرسی، واقعا عالی بود. خیلی خوش ذوقی...
f m

ممنون
چهارشنبه 19 آذر 1393 03:48 ب.ظ
ممنون فوق العاده بود
f m

جمعه 16 آبان 1393 07:47 ب.ظ
سلام ممنون از طرز تهیه پخت نان قیفی فقط یه مشکلی هست من فر ندارم با ماکروفرامکان پختش هست
f m

فکر می کنم امکانش باشه ولی متاسفانه من طرز پخت غذا با ماکروفر رو بلد نیستم
یکشنبه 19 مرداد 1393 01:14 ب.ظ
ممنون از سایت خوبتون من که خیلی لذتبردم
f m

خوشحالم كه اینطور بوده
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.


درباره وبلاگ


من آشپزی رو دوست دارم

مدیر وبلاگ : f m
اینستاگرام
نویسندگان
صفحات جانبی
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
فرم درخواست تبلیغات
نام شرکت
آدرس ایمیل
امکانات دیگر
------------- ----------
کلیه حقوق این وبلاگ برای آموزش تصویری آشپزی محفوظ است