تبلیغات
آموزش تصویری آشپزی - پان اسپانیا
آموزش تصویری آشپزی
به سایت ما خوش آمدید
 

مواد لازم

گردوی خرد شده ۲/۱ پیمانه
آرد ۲/۱ پیمانه
تخم مرغ ۲ عدد
شکر ۱ لیوان
شیر ۱ لیتر
نشاسته ۲ قاشق سوپخوری
وانیل نصف قاشق چایخوری
کره ۵۰ گرم
بیسکویت ۱ تا ۲ بسته
کاکائو ۳ قاشق سوپخوری
خامه ۱۵۰ گرم
 خیلی خیلی خوشمزه است
  1. شکررا به تخم مرغ اضافه کرده و مخلوط را بمدت کوتاهی با همزن بزنید.
  2. نشاسته را در کمی شیر سرد حل کنید.
  3. شیر را داخل قابلمه ریخته و مخلوط نشاسته وشیر را به آن اضافه کنید.
  4. آرد را الک کرده به شیر باقیمانده اضافه کنید.
  5. مخلوط تخم مرغ و شکر را نیزبه مخلوط آرد و شیر اضافه کنید.
  6. مخلوط کلیه مواد فوق را روی شعله ملایم قرار داده و آن را هم بزنید تا غلیظ. شود
  7. اگر می خواهید دسرتون دو رنگ باشه همین جا مواد رو دو قسمت کنید و به یک قسمت پودر کاکائو رو اضافه کنید
  8. کره و وانیل را مخلوط غلیظ شده اضافه کنید.
  9. در انتهای کار و بعد از خاموش کردن شعله، خامه را به مخلوط اضافه کنید.
  10. یک ردیف بیسکویت پتی بوررا در ته ظرف مورد نظر چیده و مایه بالا را بر روی آن می ریزیم. سپس ردیف دیگری از بیسکویت را بر روی مایه چیده و مقداری مغز گردو بر روی آن می پاشیم. بر روی بیسکویت و گردو، کرم به رنگ دیگر را اضافه می کنیم و روی آن را بطور دلخواه تزئین می کنیم.من چون برای شب یلدا درست کردم با تزیین برش هندوانه با شکر رنگی بود.

پان اسپانیاپان

نکته:هرچی تویخچال بمونه خوشمزه تر میشه حداقل یه 10 ساعت باید بمونه.


سمت چپی برای شب یلداست




نوع مطلب : دسر، یلدا، 
برچسب ها : پان اسپانیا، دسر یلدا، پان اسپانیا قالبی، آموزش پان اسپانیا،
لینک های مرتبط :

پنجشنبه 29 خرداد 1393
چهارشنبه 10 دی 1393 09:17 ب.ظ
منم میخوام درست کنم ، ولی استرس دارم :-) و یه سوال این مقدار مواد واسه چند نفر کافیه ؟!
f m

سلام دوست عزیز یکبار امتحان کنید متوجه میشوید یک دسر کاملا آسان و خوشمزه ای است حتی اگر آرد هم گوله شد خیلی راحت میتوانید با همزن مایعی یک دست داشته باشید.این مقدار برای ده نفر است
جمعه 13 تیر 1393 01:09 ق.ظ
ما جاتون خالی خوردیم ولذت بردیم مرسی
zohre mass

دوشنبه 2 تیر 1393 02:38 ب.ظ
سلام، خسته نباشید از نشاسته گندم هم می شود استفاده کرد آیا می شود کاکائو را حذف کرد.
zohre mass

سلام ممنون عزیزم کاکائو قابل حذف هستش ولی در مورد نشاسته گندم اگه حالت لعاب و ژله ای مانند نشاسته داشته باشه ایرادی نداره
پنجشنبه 1 خرداد 1393 08:10 ب.ظ
سلام منظور از نشاسته همون نشاسته ذرته؟مرسی
f m

هم می تونید از نشاسته گل استفاده کنید و هم نشاسته ذرت
اینجا از نشاسته گل استفاده شده
سه شنبه 27 اسفند 1392 08:59 ب.ظ
زهره جوووونم خیلیییییییییییییی خوشمزه بودو ممنونم ازت
zohre mass

نوش جون عزیزم، خوشحالم که راضی بودی
شنبه 30 آذر 1392 03:15 ب.ظ
وای چقدر خوشگل و بامزه است و چقدر خوشمزه به نظر می رسه ، آفرین به این همه سلیقه ، امیدوارم درست کنم و خوشم بیاد .
f m

ممنون . منم امیدوارم
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.


درباره وبلاگ


من آشپزی رو دوست دارم

مدیر وبلاگ : f m
اینستاگرام
نویسندگان
صفحات جانبی
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
فرم درخواست تبلیغات
نام شرکت
آدرس ایمیل
امکانات دیگر
------------- ----------
کلیه حقوق این وبلاگ برای آموزش تصویری آشپزی محفوظ است