آموزش تصویری آشپزی
به سایت ما خوش آمدید
نان سبوس مواد لازم
آرد گندم       1لیوان
سبوس گندم نصف لیوان
سیاه دونه   نصف ق چ
تخم گشنیز    نصف ق چ
کنجد             نصف ق چ
پودر مایع خمیر      1ق چ
آب            2لیوان
آب ولرم     3ق غ
نمک          کمی
اگه هوس کردید که یک نان داغ خونگی بپزید باید بگم که خیلی راحته و با پنیر سبزی و گردو  یک شام عالی و سبک دارید
ابتدا پودر مایع خمیر را با نمک و آب ولرم مخلوط می کنید تا حل شود بعد سیاه دونه تخم گشنیز و کنجد اضافه می کنیم  بعد کم کم آرد و سبوس اضافه میکنیم و آب کم کم می ریزیم تا یک خمیر به دست بیاد مقدار آب بستگی به آردتون داره خمیر نباید خیلی سفت باشه بعد به مدت 1 ساعت در یک جای گرم قرار می دهیم.بعد از 1 ساعت هم می تونید در فر هم در ماهیتابه نان درست کنید اگه در فر درست کردید حتما از قبل با دمای 180 گرم کنید و چونه های کوچک در کف سینی فر پهن کنید و به مدت 5 الی 10 دقیقه قرار دهید اگه در ماهیتابه خواستید درست کنید حتما تفلون باشه و کوچک چونه ها را در ماهیتابه پهن کنید و روی گاز با شعله ملایم بگدارید همین که پف کرد بر گردونید تا دوطرف پخته شود.پیشنهاد می کنم در ماهیتابه درست کنید چون نرمتر میشه ولی اگه ترد خشک می پسندید در فر.





نوع مطلب : رژیمی، نان ها، سفره های مذهبی، 
برچسب ها : نان خانگی، سبوس،
لینک های مرتبط :

پنجشنبه 21 آذر 1392
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.


درباره وبلاگ


من آشپزی رو دوست دارم

مدیر وبلاگ : f m
اینستاگرام
نویسندگان
صفحات جانبی
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
فرم درخواست تبلیغات
نام شرکت
آدرس ایمیل
امکانات دیگر
------------- ----------
کلیه حقوق این وبلاگ برای آموزش تصویری آشپزی محفوظ است
شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Website Traffic | Buy Targeted Website Traffic