آموزش تصویری آشپزی
به سایت ما خوش آمدید
بیکد آلسکا
بیکد آلاسکا یه دسر سرد و گرمه که مرکزش بستنیه و روش مرنگ و داخل فر پخته میشه 
بستنی داخل فر 

مواد لازم 
بستنی 3 رنگ مختلف (کاکائویی / زعفرونی/وانیلی)از هر رنگ 1 لیوان (مقدار بستنی به قالب بستگی داره )
پودر کاکائو 2 قاشق غذا خوری
کیک کاکائویی یا ساده  1 عدد(کیک باید به اندازه قالبتون باشه. می تونید کیک فرشته رو با نصف مواد درست کنید چون 4 تا سفیده تخم مرغ اضافه میارید )
سفیده تخم مرغ 4 عدد
پودر قند 2 پیمانه 
پودر هل 1/4 قاشق چای خوری
آبلیمو 2-3 قطره

یه قالب گرد انتخاب کنید . من از کاسه استیل کوچک استفاده کردم 
کف قالب رو خیس کنید و توش رو با 2 لایه سلفون بپوشونید 
بستنی ها رو چن ساعت بذارید توی یخچال تا نرم بشن 
اول بسنتی قهوی ای رو بریزید توی قالب و با قاشق فشار بدید و صافش کنید و یه قاشق پودر کاکائو روش الک کنید .
ظرف رو بذارید داخل فریزر تا بستنی سفت بشه 
سپس بستنی زرد رو داخل قالب بریزید و مجدد صاف کنید و روش پودر کاکائو الک کنید و دوباره بذارید سفت بشه
در آخر بستنی سفید رو اضافه کنید و روش رو صاف کنید . دیگه نیازی نیست پودر کاکائو روش بریزید
کیک رو به اندازه قالب برش بزنید و روی آخرین لایه بستنی قرار بدید و روی کیک رو با سلفون بپوشونید و بذارید 10 ساعت داخل فریزر بمونه 


بعد از گذشت 10 ساعت حالا نوبت آماده کردن مرنگه

مرنگ مرحله به مرجله

سفیده ها رو داخل یه ظرف بزرگ بریزید (همین طور که توی عکس ها میبینید حجمش چند برابر میشه )

با دور کند همزن شروع کنید به هم زدن و کم کم تندش کنید . انقدر بزنید تا سفیده کف کنه و کاملا سفید بشه 
حالا کم کم و در حال هم زدن پورد قند رو اضافه کنید . بعد از اینکه پودر قند تموم شد، هل و آبلیمو رو اضافه کنید
انقدر هم بزنید تا زمانی که جای پره ها رو سفیده بمونه . ولی بازم کافی نیست . زمانی مرنگ ما آمادست که وقتی پره همزن رو از سفیده خارج می کنیم سفیده به سمت بالا کشیده بشه و همون جا بمونه و وقتی ظرف رو بر می گردونیم سفیده نریزه 
مرنگ ما آمادست
حالا ظرف بستنی رو از فریزر خارج کنید 
پیشنهاد من اینه که برای سرو بیکد آلسکا از ظرفی اسبفاده کنید که بتونید داخل فر قرار بدید تا دیگه لازم نباشه بعد از پخت جابجاش کنید . چون ممکنه فرمش رو کمی از دست بده 

سلفون روی کیک رو بردارید و قالب رو توی طرف سرو بر گردونید . با دستتون روی قالب بکشید تا کمی گرم بشه و بستنی از قالب جدا بشه و به کمک سلفون ها اون رو از قالب در بیارید . (این کار کمی حوصله می خواد ولی شدنیه )

مرنگ رو روی بستنی بریزید و همه جای بستنی پخشش کنید. بستنی و کیک باید کاملا با مرنگ کاور بشن و حتی یه سوراخ کوچولو هم نباید باقی بمونه 
با پشت قاشق مرنگ رو به سمت بالا بکشید تا سیخ سیخی بشه (می تونید نصف مرنگ رو روی کیک کاور کنید و نصفه دیگه رو توی قیف بریزید و با ماسوره روی کار شکوفه بزنید.)

حالا ظرف رو 2 ساعت دیگه داخل یخچال قرار بدید

فر رو 10 دقیقه قبل با دمای 230 درجه سانتی گراد گرم کنید 

بیکد آسکا رو مستقیما از قریزر در بیارید و داخل فر گرم شده قرار بدید 
حدودا 10 دقیقه زمان می بره تا سیخ سیخی های مرنگ طلایی بشن 
بیشتر از 10 دقیقه اگه بمونه هم مرنگ می سوزه و هم بستنی آب میشه پی 10 دقیقه کافیه 






نوع مطلب : بستنی، دسر، کیک و شیرینی، 
برچسب ها : بیکد آلسکا، بستنی، مرنگ،
لینک های مرتبط :

سه شنبه 19 آذر 1392
یکشنبه 1 دی 1392 06:43 ب.ظ
خیلی خوشمزه به نظر میاد
f m

ظاهرش از مزش بهتره
نه اینکه بد مزه باشه نه اصلا مزه بستنی توش غالبه
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.


درباره وبلاگ


من آشپزی رو دوست دارم

مدیر وبلاگ : f m
اینستاگرام
نویسندگان
صفحات جانبی
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
فرم درخواست تبلیغات
نام شرکت
آدرس ایمیل
امکانات دیگر
------------- ----------
کلیه حقوق این وبلاگ برای آموزش تصویری آشپزی محفوظ است
شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Website Traffic | Buy Targeted Website Traffic