تبلیغات
آموزش تصویری آشپزی - ایده های یلدایی
آموزش تصویری آشپزی
به سایت ما خوش آمدید
شب یلدا


شب یلدا ز راه آمـــــــــــد دوبـــــــــاره        بگیر ای دوست! از غمهـــــــا کناره
شب شادی وشـــور و مهربانی است        زمـــــــان همدلی و همزبانی است



چند روز مونده به شب یلدا 
از همین امروز شروع می کنم به جمع آوری مطالب جالب و زیبا و خوشمزه ای که توی نت هست و اینجا جمع می کنم تا هم خودم استفاده کنم و هم شاید به درد شما بخوره 
شب یلداتون خوش
تزئین هندوانه شب یلدا 






 








 

مواد لازم:
آرد                               سه ویک چهارم پیمانه
روغن جامد                   سه چهارم پیمانه
پودر قند                        ۱پیمانه
تخم مرغ درشت              ۱عدد
وانیل                             یک چهارم قاشق چایخوری
نمک                             یک پنسه
 مواد لازم کرم:
خامه                                         ۲۰۰گرم
شکلات تخته ای                           ۱۵۰گرم
عسل                                          ۲قاشق غذاخوری
 
مواد لازم برای تزیین
خامه فرم گرفته                    به مقدار لازم
دونه های انار                       به مقدار لازم
کیوی خرد کرده                     به مقدار لازم
 طرز تهیه:
۱.روغن+پودر قند+وانیل و با چنگال میزنیم تا کرم یکدستی بشه.


۲.بعد تخم مرغ و اضافه و خوب هم میزنیم تا یکدست بشه.



۳.آرد+نمک رو با هم مخلوط میکنیم بعد به مایه اضافه و حالا با دست ورز میدیم تا خمیر یکدستی به دست بیاد.



۴.روی خمیر و میپوشونیم و بعد به مدت ۱ساعت در آشپزخونه قرار میدیم تا استراحت کنه.


۵. بعد دوباره یه کوچولو خمیر و ورز میدیم تا نرم بشه ...حالا به اندازه فندق از خمیر برمیداریم و در دست گرد میکنیم و در سینی فر میچینیم.(سینی فر نیازی به چرب کردن نداره)


۶.بعد سینی رو در طبقه وسط فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار میدیم به مدت ۷دقیقه.(بستگی به دمای فرتون داره چون حرارت در فرهای مخختلف با هم فرق میکنند)


۷.بعد از پخت باید زیر بیسکویتها یه مقدار طلایی بشن نباید رنگش تغیییر کنه.


۸.شکلاتها رو خرد میکنیم و بعد با عسل میذاریم روی حرارت غیر مستقیم(روش بن ماری) تا شکلات آب بشه.


۹.بعد خامه رو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا خوب با هم مخلوط بشن.



۱۰.حالا بیسکویتها رو که خنک شدند با این کرم مخلوط میکنیم و بعد به مدت ۴تا ۵ساعت میذاریم تو یخچال بمونه تا کرم به خورد بیسکویتها بره.


۱۱.بعد نیم ساعت قبل از شروع کار از یخچال در میاریم و در ظرف مورد نظرمون به شکل قاچ هندونه در میاریم.


 ۱۲.با یک لایه خامه فرم گرفته روشو میپوشونیم و بعد در یخچال قرار میدیم تا خامه خودشو بگیره.


 ۱۳.و در مرحله آخر با دونه های انار و کیوی خرد شده تزیین میکنیم.


 
 نکته:
۱.حتما آرد و پودر قند الک بشه.*
۲.از کره نرم شده میتونیم به جای روغن استفاده کنیم.*
۳.خمیر و نباید خیلی ورز بدیم چون به روغن میفته.*
۴.حتما یکربع قبل فر و روشن کنید.*
این هم برش خورده هندونه بیسکویتی.....




نات باکس

مواد لازم :

شکلات سفید

شکلات قهوه ای

بیسکویت   

قیف یکبار مصرف

پاستیل گرد یا فندق


طرز تهیه :

* ابتدا شکلات سفید و قهوه ای رو بروش بن ماری یا در مکروفر آب می کنیم .

* نکته : چون این بیسکویتی که من درست کردم با شکر قهوه ای هست پس دو سوم شکلات سفید و یک سوم شکلات قهوه ای استفاده کردم تا رنگ شکلات با بیسکویتم همخونی داشته باشه .



* داخل قیف بریزید و سر قیف رو کمی بچینید .

جعبه آجیل

* بوسیله قیف کناره بیسکویت رو شکلات بزنید .

* نکته : در شکل دقت کنید که کدوم قسمت شکلات زده شده، اگه بالای بیسکویت بزنید بعدا دچار مشکل می شید .

جعبه آجیل

* بعد بیسکویت ها رو از بغل به بیسکویت اولی بچسبونید .
جعبه آجیل

* قسمتهایی که فضای خالی داشتن بعدا با شکلات به هم بچسبونید تا محکم تر بشه .

جعبه آجیل

* خوب حالا ده دقیقه در یخچال قرار بدین تا کاملا سفت بشه .


 برای در جعبه روی یکی از بیسکویت ها کمی شکلات زده بعد یه دونه فندق یا پاستیل روش قرار می دیم .
جعبه آجیل


جعبه آجیل




چیز کیک انار
مواد لازم:

بیسکوئیت پودر شده ۲۵۰گرم

کره ذوب شده ۱۲۵گرم

مواد میانی:

پنیر خامه ای ۲۵۰گرم

شکر ۵۰گرم

پودر ژلاتین ۱قاشق سوپحوری

آب ۴/۱پیمانه

خامه ۲۰۰گرم

وانیل ۴/۱قاشق چایخوری

مواد رویه:

پودر ژله انار ۱بسته

اناردون شده ۱پیمانه

طرز تهیه:

۱.ابتدا بیسکوئیتها رو پودر میکنیم.

۲.پودر بیسکوئیت رو در کاسه میریزیم و کره ذوب شده(با حرارت غیر مستقیم)رو اضافه، بیسکوئیت و کره نرم شده رو با نوک انگشت کاملا با هم مخلوط میکنیم تا کره کاملا به خورد بیسکوئیت بره.

۳. توی ظرف پیرکس سلفون میکشیم(قالب کمربندی به قطر بیست سانت رو با روغن مایع چرب میکنیم) و مخلوط بیسکوئیت وکره رو در کف قالب خیلی خوب پهن و صاف می کنیم وبا پشت قاشق کمی فشار میدیم تا فشرده بشه،بعد در یخچال قرار میدیم تا خودشو بگیره(۷تا۱۰دقیقه)کافیه.

۴.پنیر خامه ای ، شکر و وانیل رو در کاسه میریزیم و با همزن میزنیم تا با هم مخلوط بشن(در حد مخلوط شدن کافیه).

۵.خامه صبحانه رو هم اضافه و دوباره با همزن در حد مخلوط شدن میزنیم.

۶.حالا پودر ژلاتین که بن روش بن ماری آماده کردیم رو اضافه و با قاشق خوب هم میزنیم تا با هم مخلوط بشن.

۷.قالب رو از یخچال خارج میکنیم و مخلوط پنیر رو روی بیسکوئیت پهن می کنیم و کمی قالب رو تکون میدیم تا مواد روی بیسکوئیتها کاملا یک سطح قرار بگیره باز در یخچال قرار میدیم تا کرم یک مقدارخودش رو بگیره.

۸.در این فاصله ژله انار رو آماده می کنیم.

۹.انار دون شده رو اضافه و با هم مخلوط میکنیم بعد در یخچال یا فریزر میذاریم تا کاملاخنک بشه.

۱۰.و در نهایت ژله رو آروم روی کرم میریزیم و در یخچال میذاریم بعد از اینکه ژله خودشو گرفت روی قالب سلفون میکشیم تا به مدت ۱۲ساعت در یخچال بمونه.

برای جدا کردن از قالب ابتدا کناره های چیز کیک رو به کمک یک چاقو یا کاردک از قالب جدا میکنیم و بعد به آرومی قالب رو باز و جدا میکنیم،برای جدا کردن کف قالب هم با کمک چاقو کمی جدا کرده و با یک کفگیر کاملا صاف کیک رو به ظرف سرو منتقل میکنیم.









باسلوق هندوانه ای


موادلازم:

نشاسته گل یک ویک دوم پیمانه (میتونین ازنشاسته ذرت هم استفاده کنین)

آب 1 پیمانه

گلاب 1 پیمانه

شکر 1 پیمانه

کره 20 گرم

رنگ ویلتون سبز وقرمز

پودرنارگیل

فویل آلومینیومی

شکلات

 

طرزتهیه:

اگه ازنشاسته گل استفاده میکنین اون روبا یه لیوان آب کامل مخلوط کنین

من ازنشاسته ذرت استفاده کردم

نشاسته روتوی ظرف تفلون ریختم

وبعدازاون آب وگلاب وشکرروریختیم

قابلمه روروی اجاق گازقراربدهیدوشعله روخیلی کم کنین وحتماازشعله پخش کن استفاده کنین ومرتب هم بزنین

حدود1 ساعت تایک ونیم ساعت زمان میبره که باسلوق آماده بشه

مرتب موادروبه هم بزنین حدود30 دقیق بعدمایع کم کم غلیظ میشه چیزهایی ماننداینها ایجادمیشه

اونهاروبهم بزنین تاکاملایکدست بشه

بعدازیک ونیم ساعت میبینیم که موادازقابلمه به راحتی ویکجادرمیاد

بعدش کره رواضافه میکنیم که براق بشه باسلوقمون

بعدکه موادقاطی شدوآماده شد

موادآماده شده روبه سه قسمت تقسیم میکنیم

من قرمزروبزرگترازهمه وسبزوسفیدروهم اندازه همدیگه برداشتم

بایددراین مرحله سرعتتون بیشترباشه چون باسلوقتون خشک میشه

 بعدروی فویل آلومینیومی که بازکردیم وروش هم نارگیل ریختیم روبه کمک وردنه روی اون باز میکنیم

بعدازاون قسمت سفیدروهم باوردنه درجای دیگه بازکنین وروی اون بیاندازین

بعدقسمت قرمزراکاملابه شکل استوانه ای دربیارین وروی قسمت سفیدبزارین

به کمک فویل کاملارول کنین ولبه هاروباانگشت ترمیم کنین وبزارین سه ساعت دریخچال بمونه

بعدش دربیارین وبرش بدین وتوی یه سینی بچینین

وبوسیله شکلات آب کرده تخمه های هندوانه روبذارین

ژله انار

این یه ژله راحت وخوشمزه ای هستش که شب درکنارسفره شب یلداتون داشته باشین  خیلی خوشگل دیده میشه

بفرمایین این هم دستورش

 

موادلازم:

2 تابسته ژله آلوورا

اناردون دون شده

قالب

 

طرزتهیه:

2تابسته ژله آلووراتون روبازکنین وبا2 لیوان آب داغ مخلوط کنین وبزارین روی بخارکتری تاشفاف بشه

وقتی که ژله شفاف شدبهش دوتالیوان آب سرداضافه میکنیم ومیگذاریم تاکاملاسردبشه وقتی که سردشدوژله مثل سفیده تخم مرغ شد بهش دونه های اناررواضافه میکنیم ومیریزیم توی قالبمون

وحدود4 ساعت توی یخچال میگذاریم

بعدش ازقالب درمیاریم

ومیاریم سرسفرمون   

رولت هندوانه ای

مواد لازم:

روغن 26 گرم

تخم مرغ 3 عدد 

پودر شکر 26 گرم

وانیل 1/8قاشق مرباخوری 

پودر شکر 63 گرم

آرد 47 گرم

خامه فرم گرفته

رنگ خوراکی سبز و قرمز 


روش تهیه:

فر رو با دمای 200 درجه سانتیگراد روشن کنین

کف دو سینی رولت رو کاغذ روغنی بندازین و چرب کنین

تخم مرغهارو با شکر (63 گرم)بزنین تا خوب کرمی بشن

آرد رو با قاشق چایخوری کم کم اضافه و زیر و رو کنین تا مخلوط بشه و بعد روغن و وانیل رو اضافه و مخلوط کنین

مواد رو به دو قسمت مساوی تقسیم کنین

یک کاسه رو با رنگ قرمز و یکی رو با رنگ سبز مخلوط کنین

کمی از مواد سبز رو پررنگ تر درست کنین تا برای راه راه روی پوست هندونه بکار ببرین

مواد رو کف سینی پخش کنین و برای 10-12 دقیقه توی فر بذارین تا بپزه

بعد از پخت روش پودر شکر باشین و با همون کاغذ رول کنین وبذارین خنک بشه

بعد از خنک شدن بازش کنین و کاغذ رو ازش جدا کنین و اطراف کیک که خشک و سفت شده رو ازش جدا کنین

خامه فرم گرفته رو روس لایه سبز کشین و لایه قرمز رو روش قرار بدین و بقیه خامه رو روش بکشین و رول کنین و بذارین چند ساعتی تو یخچال بمونه

بعد برش بزنین و با شکلات چیپسی تزیین و سرو کنین

شارلوت هندوانه

مواد لازم:
رولت هندوانه ای
2 لیوان بستنی پسته ای
1 بسته پودینگ شکلاتی
1 قاشق سوپخوری پودر ژلاتین
2 لیوان بستنی شاتوت یا توت فرنگی

 رولت هاتون رو آماده کنین (طبق دستور بالا)

بستنی هارو بذارین بیرون تا کمی شل بشن
پودینگ رو طبق دستور روی جلد آماده کنین
پودر ژلاتین رو توی یه کاسه آب سرد بریزین تا اسفنجی بشه و آخر پخت پودینگ بهش اضافه کنین

داخل یه کاسه گرد بزرگ رو با سلفون بپوشونین و رولت هارو دورتا دورش بچینین
بستنی پسته ای رو روی رولت ها بکشین
پودینگ رو وسطش بریزین
بستنی شاتوت رو روش بکشین و صاف کنین
اگه ظرفتون جا داره،روی بستنی رو با رولت بپوشونین اگه نه هم ضروری نیست

ظرف رو توی یخچال بذارین تا 3 4 ساعتی بمونه و خودش رو بگیره
بعد توی ظرف مورد نظرتون برگردونین و کاسه رو برداشته سلفون رو جدا کنین




ژله انار در پوست تخم مرغ



پاناکوتای انار




کاسه شکلانی






درباره وبلاگ


من آشپزی رو دوست دارم

مدیر وبلاگ : f m
اینستاگرام
نویسندگان
صفحات جانبی
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
فرم درخواست تبلیغات
نام شرکت
آدرس ایمیل
امکانات دیگر
------------- ----------
کلیه حقوق این وبلاگ برای آموزش تصویری آشپزی محفوظ است